Stav Sve vesti

POSLEDNJI JE ČAS ZA SRBIJE SPAS- prva kolumna Ivice Božića

OVO JE MODERNA KOSOVSKA BITKA- Ne propustite novu kolumnu Ivice Božića

Da bismo jasnije razumeli političke, ekonomske i socijalne odnose u jednom društvu, moramo najpre da razmotrimo i detaljno analiziramo kako su pojedine strukture vlasti motivisane i šta im je krajnji cilj.

U kapitalističkom sistemu, kome i mi svedočimo, osnovni cilj je ekonomski, odnosno profit. Da li su naši vlastodršci motivisani samo ekonomski ili se iza toga kriju i neki drugi interesi, analiziramo zajedno u nastavku teksta.

U poslednje vreme smo svedoci sve većeg broja afera koje isplivavaju baš u momentima kada na nivou države treba das se donesu neke bitne doluke. Da li se te odluke tiču Kosova i Metohije, cene nafte i njenih derivata, poskupljenja električne energije ili pak donošenja zakona koji su izvan okvira ustavnosti i van svih moralnih principa, rezultat je uvek isti, zaokupiti pažnju širokih narodnih masa trivijalnim društvenim pojavama.

Ovakav obrazac plasiranja informacija je tako dobro osmišljen i razrađen da bi mu i sam Gebels pozavideo. Građantvo zaokupljeno svakodnevnim informacijama sa mejnstrim medija, gubi iz vuda činjenicu da mu se ispred nosa provukao, ni manje, a ni više zakon o rodnoj ravnopravnosti i zakon o izmenama i dopunama zakona o zabrani diskriminacije.

Tramp pozvao sve države da zabrane Twitter i Facebook- Trebalo je to da uradim dok sam bio predsednik

Da pojasnim o čemu se zapravo radi. Donet je zakon po kome je omogućeno sklapanje istopolnih brakova i usvajanje naše dece od strane istih. Da, dobro ste pročitali. Ozakonjeno je usvajanje dece koju će dušebrižnici iz centra za socijalni rad oduzimati od njihovih bioloških roditelja, a sve pod izgovorom da će ih neki drugi, savremeni roditelji “1 i 2”, bolje paziti i više voleti nego roditelj koji ih je rodio. Žalosno kakve nenormalnosti se plasiraju pa nije umesno da se čovek i nasmeje na ovoliku dozu bezumlja.

Draga moja braćo i sestre, da li vi mislite da su ovi zakoni pisani u Srbiji i da su kao takvi konstruisani za dobrobit naroda? Naravno da nisu. Očigledno je da su naši vlastodršci pod pritiskom zapadnih moćnika i izglasali zakone koji nisu u skladu sa našom tradicijom i patrijarhalnim načelima zdrave porodice.

Više je nego jasno da se ovde ne radi samo o novcu već i o uceni iza koje stoji agenda koja se uporno forsira i gura u naše društvo. Srbija kao suverena zemlja, koja nije članica Evropske unije, nije u obavezi da sledi zapadne zakone i nemoralne obrasce ponašanja, trebali bi da imaju na umu naši ucenjeni i utaljeni političari.

Svima je jasno da istopolni brak ne može da izrodi potomstvo, da je to konačna linija bez svetla i nastavka, da je to izveno mrak i da kao takvi služe samo kao intrument za sprovođenje globalnih agendi satanizacije i depopulacije društva.

U kojoj meri će doneseni zakoni imati uticaja na nas, zavisi od probuđenog naroda i onog dela koji se polako budi i shvata realnu opasnost i uviđa da je u toku tihi rat koji vodi ka uništenju velikog dela čovečansta.

Od ovih snimaka se ledi krv u žilama! U Kini i Izraelu se otvaraju masivne rupe u tlu, gutaju sve pred sobom.

Ako danas ne pokažemo negodovanje i ćutke prihvatimo sve što nam se nameće kao nešto savremeno i opšte normalno, oni neće stati. Oni će ići i dalje i sve bolesnije i nakaradnije će zakone donositi, da bi satanizovali društvo, razorili porodicu, i konačno, uništili veliki deo svetske populacije i uspostavili apsolutnu kontrolu nad preostalim, malobrojnim i zombiranim stanovništvom.

U srbiji je situacije više nego alarmantna. Sa godišnjim gubitkom od oko 40. 000 stanovnika i tendecijom da ovaj broj progresira, doneti zakoni će samo ubrzati očekivani fijasko.

Narod mora imati na uma da je moć u njegovim rukama i da se mora trgnuti iz sna pre nego što na sve proguta ova globalna pošast zvana, novi svetski poredak.

Zato pozivam narod na sabornost i konačno ujedinjenje, jer nam predstoji duga i iscrpna borba za konačno oslobođenje od svih stega sistema i nakaradnog mehanizma koji guši naše tradicionalne vrednosti utkane vekovima u zdrav porodični život.

 

Ivica Božić