Sve vesti Svet

POTPUNO VAKCINISANI VODITELJ ESPN-a STIVEN SMIT KAŽE DA JE UMALO UMRO

POTPUNO VAKCINISANI VODITELJ ESPN-a STIVEN SMIT KAŽE DA JE UMALO UMRO NAKON ŠTO SE ZARAZIO KOVIDOM

Smitova sestra, koja je pušač, nije imala sličnih problema i oporavila se za „tri do četiri dana“.

Iz The Daily Mail-a, „„Da nisam vakcinisan, umro bih“: voditelj ESPN-a Stephen A. Smith kaže da je Novu godinu proveo ozbiljno bolestan u bolnici, sa COVID-om“:

Domaćin ESPN-a Stiven A. Smit kaže da je za Novu godinu bio hospitalizovan sa kovidom – i da su mu lekari rekli da bi umro da nije bio vakcinisan.

On je podelio detalje o svom ozbiljnom sukobu sa virusom u ponedeljak nakon što se vratio u etar na mreži First Take, rekavši: „Umalo da me odnese”.

Ovaj 54-godišnjak je započeo epizodu otkrivanjem da se plašio da bi mogao da umre nakon što je 1. januara hospitalizovan sa temperaturom od 39 stepeni i dvostrukom upalom pluća.

„Nisam znao da li ću uspeti“, rekao je Smit. „Rekli su mi, da nisam vakcinisan, ne bih bio ovde. Eto kako sam bio loše”.

[…] On je ispričao da je imao temperaturu svake noći, budio se sa jezom i velikom količinom znoja.

„Glavobolje su bile nesnosne“, rekao je. „Jak kašalj takođe“.

SLAVNI KUVAR JE STAVIO NATPIS IZNAD PABA: NEVAKCINISANI SU DOBRODOŠLI

[…] Smit je rekao da je dobio upalu pluća u oba plućna krila i da mu je bolest takođe oštetila jetru.

„To me je opustošilo do te mere da čak i sada pratim svoje telo – idem u teretanu svaki dan, hodam pre nego što trčim“, rekao je. „Pokušavam da se vratim na staro jer još uvek nisam 100 posto sa plućima kao ranije, ali sam negativan na COVID. Na putu sam oporavka”.

[…] Iskoristio je svoje iskustvo bliske smrti da se založi za to da se gledaoci u potpunosti vakcinišu protiv koronavirusa, jer su njegovi lekari to naveli kao ono što ga je održalo u životu.

„Vakcina me je, prema rečima mojih lekara, spasila“, rekao je.

Smit je primetio da su „svi različiti“ i pomenuo svoju sestru, koja je pušač, ali se oporavila od COVID-19 u roku od nekoliko dana.

„Ja? Ne pušim i umalo da odem“, nastavio je voditelj.

NOVI, VELIKI INTERVJU IZ BUNKERA SA NOVINARKOM ARNOM ŠEBALJ!

Nulta Tačka/InfoWars