Sve vesti Svet

PRATE VAS! AUSTRIJSKE KOMPANIJE OTKRILE DA PRATE KRETANJE GRAĐANA PUTEM MOBILNIH TELEFONA! SAMO 18% POŠTOVALO “LOCKDOWN” PRVOG DANA

Verovatno misleći da će ljudi zanemariti opasnu činjenicu zbog informacije o poštovanju tj. nepoštovanju kovid mera u Austriji mejnstrim mediji preneli su vest da trenutno anticivilizacijsko zaključavanje naroda u Austriji ne poštuje skoro niko.

Šta je zaista problematično u tom “nepoštovanju” o kojem izveštavaju austrijanci? Nepoštovanje zaključavanja ili način do kojih se došlo do tih podataka?

Podaci kompanije “In-venium”, koja analizira podatke mobilnog operatera A1, pokazue da je prvog dana lokdauna samo 18 odsto građana smanjilo svoju mobilnost, piše dnevnik “Klajne cajtung”.

Da li ste vi došli na ideju šta je problematika ovih informacija? Ukoliko niste mi ćemo vam pomoći jer je zabrinjavajuća činjenica da je isti operater A1 i u Srbiji.

Informacijama o nepoštovanju zaključavanja mediji su trapavo otkrili kako se prate građani u svakom koraku putem mobilnih telefona ili drugih uređaja koji koriste sim karticu.

Ovo je praksa koja nije tu od juče ali je ovo prvi put da se ovako, javno bez zadrški otkrije način praćenja ljudi, bez njihovog pristanka.

EVO KAKO SE KORISTI VAŠ DIGITALNI OTISAK ZA PRAĆENJE OD STRANE SLUŽBI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA I KAKO DA GA OBRIŠETE

JOŠ UVEK STE NA FACEBOOK-u?! VOLITE DA VAS PRATE I DA VAS CENZURIŠU? SUMNJAMO U TO! PRIDRUŽITE SE NULTOJ TAČKI NA TELEGRAMU!

NultaTačka