Sve vesti Svet

PRAVO U OSINJAK! Ruska vojska otkrila: Soroš, Bil Gejts, Klintoni i ostala “elita” pribavljali korist od Američkih BIOLABORATORIJA U UKRAJINI

PRAVO U OSINJAK! Ruska vojska otkrila: Soroš, Bil Gejts, Klintoni i ostala "elita" pribavljali korist od Američkih BIOLABORATORIJA U UKRAJINI

Demokrate u SAD-u udružile su se sa sa najvećim farmaceutskim kompanijama i prijateljskim fondacijama na čelu s Džordžom Sorošem i Bilom Gejtsom kako bi uspostavile biološka istraživanja u Ukrajini, koristeći projekat za generisanje dodatnih sredstava za izbore, rekla je ruska vojska u sredu na najnovijem brifingu o biolaboratorijama.

„Treba reći da su ideolozi američkih vojnih bioloških istraživanja u Ukrajini lideri Demokratske stranke“, rekao je general-pukovnik Igor Kirilov, šef ruskih snaga za zaštitu od zračenja, hemijskih i bioloških napada.

Vlada SAD je postavila način da finansira vojna biološka istraživanja direktno iz federalnog budžeta, ali je takođe koristila vladine garancije za prikupljanje sredstava od “nevladinih organizacija koje kontroliše vođstvo Demokratske stranke”, dodao je Kirillov.

Kao primer takvih organizacija, pokazao je slajd s imenima Fondacije Bila i Melinde Gejtss, Fondacije [Bila i Hilari] Klinton, Otvorenog društva Džordža Soroša i investicionih fondova, Rockefeller Foundation, EcoHealth Alliance i Hantera Bajdena Rosemont Seneca Partners.

Kirilov je takođe nazvao Pfizer, Modernu, Merck i Gilead kao “velike farmaceutske kompanije” uključene u ovu šemu, koristeći je za testiranje lekova, zaobilazeći međunarodne sigurnosne standarde. To smanjuje troškove njihovog istraživanja i razvoja, tvrdi Kirilov, a povećanje farmaceutskog profita “omogućava liderima Demokratske stranke da dobiju dodatne finansijske priloge za predizborne kampanje i sakriju njihovu distribuciju”.

RT

Koristeći Ukrajinu kao poligon za testiranje efektivno izvan međunarodne kontrole i koristeći tehnološke kapacitete transnacionalnih farmaceutskih kompanija, Pentagon je „značajno proširio svoj istraživački potencijal ne samo u oblasti stvaranja biološkog oružja, već i pribavljanja informacija o rezistenciji na antibiotike i prisutnosti antitela na određene bolesti u populacijama određenih regiona“, napomenuo je Kirilov.

Šef ruskog istražnog komiteta Aleksandar Bastrykin rekao je prošle sedmice za RT da je njegova služba “jasno identifikovala” Amerikance koji su uključeni u vojno biološka istraživanja u Ukrajini, uključujući zaposlene američkog Ministarstva odbrane i nekoliko kompanija povezanih sa Pentagonom.

SAD su potrošile više od 224 miliona dolara na biološke programe u Ukrajini između 2005. i početka 2022. godine, rekao je Bastrykin.

Da li mislite da su novi slučajevi HIV-a i HEPATITISA slučajnost?

Ruska vojska je ranije predstavila dokaze o umešanosti američke vlade u ukrajinske biolaboratorije. Krajem marta Kirilov je pokazao slajdove koji su ukazivali na to da je sin aktuelnog američkog predsednika Džoa Bajdena Hanter uključen u nabavku sredstava za neke od projekata. Kirilov je takođe predstavio dokumentaciju koja pokazuje da je Kijev zainteresovan za opremanje dronova za distribuciju naoružanih patogena.

NultaTačka/RT