Sve vesti Svet

PREDSEDNIK BRAZILA, BOLSONARO ZVANIČNO IZJAVIO: NEĆU SE VAKCINISATI PROTIV COVID-a, BRAZILCI IMAJU PRAVO DA BIRAJU DA LI ĆE SE VAKCINISATI ILI NE

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro srušio je globalističke snove u sinoćnem intervjuu rekavši da se nikada neće vakcinisati protiv COVID-a 19.

Bolsonaro je ranije izjavio da će se vakcinisati tek onda kada poslednji Brazilac bude vakcinisan: ,,Odlučio sam da se ne vakcinišem. Gledam nove studije, nivo imuniteta mi je na visini. Zašto onda da se vakcinišem? To bi bila ista stvar kao da uplatite 10 dolara na kladionici i dobijete 2, to nije na mestu”, rekao je on.

Bolsonaro tvrdi da Brazilci imaju pravo da odluče da li će se vakcinisati ili ne: ,,Za mene je to sloboda pre sveta. Ako građanin ne želi da se vakciniše to je njegovo pravo i to je to.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! DR ALEK RAČIĆ I MARIO ZNA!

Predsednik Brazila zbog svog stava svakodnevno je na meti mejnstrim medija i stranih agentura koje potpiruju i zagovaraju njegovo rušenje sa vlasti.

Bez obzira na to Bolsonaro ne odstupa od svojih stavova te je tako u septembru ignorisao zahtev UN-a u kojem stoji da svi prisutni na sednici Ujedinjenih nacija moraju da budu vakcinisani kako bi prisustvovali sastanku.

NultaTačka/Agencije