Sve vesti Svet

PREMIJER IZRAELA KAO NEMAČKI KANCELAR IZ 1939. GODINE! ,,NEVAKCINISANI UGROŽAVAJU CELU ZEMLJU” ONI KOJI ODBIJAJU VAKCINU MORAJU DA BUDU ODVOJENI OD DRUŠTVA! (VIDEO)

Izraelski premijer Naftali Bennett izjavio je u četvrtak da će nevakcinisanim građanima biti zabranjeno učestvovanje u društvu dok se vakcinišu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U obraćanju naciji u četvrta, Bennett je insistirao da građani koji su odbili vakcinaciju ugrožavaju celu zemlju i moraju da budu odvojeni od društva, ili će se uvesti nova zaključavanja.

,,Postoji vreme i mesto kada ova rasprava mora da prestane”, rekao je Bennett u obraćanju. ,,Nauka je jasna: vakcine deluju, učinkovite su i sigurne su.”

,,Milion izraelaca odbija da se vakciniše. Ugrožavaju celokupno stanovništvo, ugrožavaju ostalih 8 miliona građana u zemlj.” (Odakle mu to kada je u Izraelu po njihovoj statistici vakcinisano 58,8% ukupnog stanovništva)

,,Oni koji odbijaju vakcinu ugrožavaju zdravlje svih ostalih, ljude oko njih i slobodu svih Izraelaca. Ugrožavaju našu slobodu rada, slobodu naše dece da uče”, nastavio je.

,,Oni koji odbijaju vakcine povređuju nas, jer ako bismo svi bili vakcinisani, svi bismo mogli da održavamo svakodnevni život. Ali ako se milion Izraelaca i dalje ne vakciniše, to će primorati ostalih 8 miliona da se zatvore u svoje domove.”

Stoga će nevakcinisanim osobama biti zabranjeno učestvovanje u aktivnostima sa preko 100 ljudi, uključujući odlazak u sinagogu, rekao je Bennett, osim ako o svom trošku ne pruže negativan PCR test.

,,Krizni štab je dana odlučio da od 8. avugsta oni koji odbiju da se vakcinišu neće moći da idu u bioskom, pozorište, sinagogu, zabavni park, fudbalsku utakmicu ili bilo koju aktivnost sa preko 100 ljudi u zatvorenom ili otvorenom prostoru, osim ako ne donesu negativne rezultate testa za koronavirus o njihovo trošku”, izjavio je Bennett.

TAMAN KADA JE PRDEŽ POSTAO PRIHVATLJIVIJI OD KAŠLJANJA U SUPERMARKETU ,,NAUKA” JE OPET POTVRDILA DA NIJE ,,NAUKA”! REKAO SAM VAM DA ĆE OVO DA SE DESI *STAV* *Mario Bojić*

Bennet je takođe vršio pritisak i na vakcinisane Izraelce da vrše pritisak na njihove najmilije koji su i dalje sumnjičavi u vezi vakcina.

,,Ako poznajete osobu koja odbija da se vakciniše, uverite ih, objasnite im da rizikuju zdravlje drugih. Ne odustajte od njih”, rekao je Bennet.

Premijer je takođe izjavio da će izraelski program ,,zelena propusnica” biti obnovljen 29. jula, nakon što je program prekinut prošlog meseca usled pada slučajeva COVID-a.

Bennettova najava dolazi kada slučajevi COVID-a rastuu zemlju zbog širenja takozvane DELTA varijante.

Ono što je Bennet svakako propustio da spomene jeste da je više od polovine slučajeva zaraze konstatovana kod vakcinisanih ljudi.

Nakon ovog obraćanja premijera Bennetta, širom Izraela izbili su protesti zbog Bennetove drankonske najave.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”