Srbija Sve vesti

Preminuo glumac Branko Cvejić- Učestvovao u grupnom vakcinisanju protiv COVIDA u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

Preminuo glumac Branko Cvejić- Učestvovao u grupnom vakcinisanju protiv COVIDA u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

Glumac Branko Cvejić preminuo je u 75. godini, saznaje Nulta Tačka. Ovu vest su potvrdili iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

On je bio hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo tokom probe u pozorištu, a iako je bio stabilno, bio je u veoma teškom stanju, te je nažalost, izgubio bitku.

U januaru 2021. godine Branko Cvejić je vakcinisan o čemu se izveštavalo u novinama i na portalima. Bila je to javna grupna vakcinacija glumaca Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Ostaće upamćen po ulozi Baneta Bumbara u popularnoj seriji “Grlom u jagode” i kao kao Lister iz “Porodičnog blaga”, dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima “Bela lađa”, “Sinđelići”, “Jagoda u supermarketu”, “Biće bolje” i drugim.

On je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Osim što je igrao bio je i upravnik Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 2002 do 2011. godine. Kao gost je igrao u Pozorištu Atelje 212 i Zvezdara teatru.

MARIO ZNA UŽIVO- ULTRA histerisanje medija a OVO JE PRAVA ISTINA- Svedočimo velikim dešavanjima

NultaTačka