Sve vesti Svet

PRINC ENDRU IZBRISAO NALOGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRINC ENDRU IZBRISAO NALOGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Princ Endru je izbrisao svoje naloge na Tviteru i Jutjubu nakon što mu je oduzeta kraljevska titula.

U sredu je prinčevo osoblje očistilo njegove profile na društvenim mrežama. Ljudi koji traže zvaničnu stranicu vojvode od Jorka, @thedukeofyork, dobili su poruku „ovaj nalog ne postoji – pokušajte da potražite drugi“.

Oni koji su tražili Endruov YouTube nalog, @thedukeofyork, dočekani su porukom: „Ova stranica nije dostupna. Izvinite zbog toga. Pokušajte da potražite nešto drugo”.

Prinčevi Facebook i Instagram nalozi ostaju aktivni, iako je njegova Instagram stranica sada privatna.

Izvor je za Mail Online rekao da nijedan od njegovih naloga na društvenim mrežama nije bio aktivan, ali da su neki od njih ostali onlajn dok su tehnološke kompanije obrađivale zahtev za zatvaranje.

SPREMITE SE ZA HAOS! MAKSVELOVA NEĆE VIŠE DA ĆUTI, OBELODANIĆE OSAM IMENA

Čistka društvenih medija dolazi nakon što je Bakingemska palata objavila da su Endruove „vojne počasti i kraljevsko pokroviteljstvo“ vraćene kraljici Elizabeti prošle nedelje. Sada će se suočiti sa tužbom u SAD, koja je povezana sa pokojnim osuđenim pedofilom Džefrijem Epštajnom, kao privatni građanin.

Osuđeni princ je takođe bio u fokusu dokumentarnog filma ITV-a u utorak uveče u kojem je njegova bivša devojka ledi Viktorija Hervi tvrdila da su Epštajn i bivši američki predsednik Bil Klinton „bili kao braća“ i da su voleli da budu u blizini Endrua.

Hervi je takođe rekla da je preminuli seksualni prestupnik Epštajn imao svoju „madam“ Gilejn Maksvel koja je podvodila devojke za njegovo kraljevsko visočanstvo.

NOVI, VELIKI INTERVJU IZ BUNKERA SA NOVINARKOM ARNOM ŠEBALJ!

Nulta Tačka/RT