Sve vesti Youtube

PROF. DR ALEK RAČIĆ u podkastu MARIO ZNA: Sudbina celog sveta je na samo par meseci od nas (VIDEO)

PROF. DR ALEK RAČIĆ u podkastu MARIO ZNA: Sudbina celog sveta je na samo par meseci od nas (VIDEO)

U najnovijoj epizodi podkasta Mario ZNA gostovao je prof. Dr Alek Račić, jedan od predstavnika patriotskog bloka koji se već godinama bori protiv farmako-mafije i globalističkih poltrona u Srbiji.

Dr Račić koji je i sam zajedno sa svojom porodicom nekoliko puta bio meta “nepozantih” vandala za koje on tvrdi da se zna odakle su došli i ko ih je poslao nije se libio da otkrije najnovije detalje planova farmakološke mafije u našoj zemlji ali i globalne takozvane “elite” koja je kako doktor tvrdi razotkrivena nakon što je Rusija započela specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini.

Račić dodaje da je sudbina celog sveta na samo par meseci daleko od čovečanstva koje bi trebalo da prati dešavanja ne samo u Ukrajini već i u Vašingtonu i SAD-u gde se vodi jednako težak rat a gde postoji velika mogućnost da svi oni koji danas vode SAD, padnu na jesen nakon izbora za Senat.

Kada je reč o bioterorizmu, Račić je preneo informacije koje ima iz ruskih medija a tiču se zaprašivanja dronovima. On je dodao da će se u Moskvi održati Nirnberg 2 i da su već sada uhapšeni mnogi “naučnici” koji su radili u ukrajinskim biolaboratorijama te da ih uskoro čeka suđenje.

Šta je sve otkrio doktor gostujući u bunkeru, kakav je njegov pogled i na politiku u Srbiji kao i to da li nam sledi povratak neke nove “korona histerije” saznajte u podkstu kojeg možete pogledati odmah ispod ovog teksta:

NultaTačka