Sve vesti Svet

„Profesor queer etike“ poziva da se pedofilija destigmatizuje i uči u školama

„Profesor queer etike“ poziva da se pedofilija destigmatizuje i uči u školama

Takozvani „profesor etike“ iz Norveške tvrdi da pedofiliju treba klasifikovati kao „urođenu seksualnost“ i podučavati u školama.

Da, stvarno.

Reduxx izveštava da Ole Martin Moen sa Univerziteta Metropoliten u Oslu poziva na „destigmatizaciju“ pedofila, tvrdeći da je „mentalno stanje koje smatra decu seksualno privlačnom veoma uobičajeno“.

Moen, gej muškarac koji se identifikuje kao „queer“, takođe tvrdi da značajan „procenat srednjoškolaca ima urođeni pedofilni seksualni identitet“, nešto što on izjednačava sa onima koji se identifikuju kao LGBTQ+.

Oh, da li sada konačno dodajemo ‘P’?

Koje boje će pedofili imati na duginoj zastavi?

U izveštaju se dalje navodi da je „profesor“ Moen autor rada još 2015. godine pod naslovom „Etika pedofilije“, u kojem je pitao „koliko je loša“ pedofilija, „I na koje načine, i iz kojih razloga, da li je loša?“

Deo rada glasi: „U ovom radu se tvrdi da je pedofilija loša samo zato što, i samo u meri u kojoj nanosi štetu deci, i da sama pedofilija, kao i pedofilski izrazi i prakse koje ne nanose štetu za decu, moralno su u redu“.

On dalje piše: „Mi tvrdimo da nije nemoralno biti pedofil, nemoralno je da pedofili traže seksualni kontakt sa decom zbog očekivane štete za decu, i da je moralno dozvoljeno da pedofili zadovolje svoje seksualne sklonosti na načine koji ne uključuju pravu decu”.

Među ostalim argumentima koje iznosi u radu su i ideja da su svi zaista pedofili, jer kada smo svi bili deca svi smo imali seksualne želje za drugom decom.

„Mnogi od nas su u jednom trenutku bili pedofili“, tvrdi Moen, dodajući „Kada ste imali 11 godina, nije malo verovatno da ste bili seksualno privučeni predpubertetskom decom“.

Moen takođe predlaže: „Da bismo sprečili štetu budućoj deci, takođe bi nam bilo dobro da počnemo da učimo srednjoškolce ne samo šta da rade u slučaju da su žrtve seksualnog zlostavljanja, već i šta da rade u slučaju da su i sami pedofili”.

„Izvestan procenat srednjoškolaca je ili će postati pedofili, a trenutno im se ne daju saveti kako da se nose sa svojom seksualnošću“, dalje tvrdi on.

Da li je to moguće zato što želja da se seksualno zlostavljaju deca nije seksualna orijentacija, već zla perverzija?

Moen dalje sugeriše da bi pedofili trebalo da mogu da gledaju pornografiju za decu, sve dok je kompjuterski generisana i nije stvarna, kako bi zadovoljili svoje želje.

On dodaje da je „nepravedno“ osuđivati ljude koji imaju pedofilske želje i da ih zapravo treba „pohvaliti“ za „zadivljujuću snagu volje“, ako uspeju da se uzdrže od seksa sa decom.

Moen, koji takođe radi u savetodavnom odboru norveške grupe za prava transseksualaca, Organizacije pacijenata za rodnu neusaglašenost, nedavno je više puta napadao norvešku feministkinju Kristinu Elingsen, kojoj preti kazna do tri godine zatvora jer je tvitovala da biološki muškarac ne može postati žena lezbejka.

Uansett hvor man star i debatten om kjønn, bør man ta tidelig avstand fra Christina Ellingsens trakassering.  https://t.co/P6JKSk3g3cC

— Ole Martin Moen (@oleMMoen) 5. jun 2022

Kako zapaža Exodus City, postoji stalni i rastući pokret za normalizaciju pedofilije kao seksualnog načina života. „Profesor“ Moen je samo jedan od mnogih koji zagovaraju ovu ludost.

Dok se ovaj ekstrem kreće sa margine, sada se čini da izlaganje dece golotinji, druženje dece sa drag queens koje promovišu sve vrste seksualnih aktivnosti, fetiš navijanje poput ‘igra šteneta’, tverking, polugoli muškarci koji bičuju jedni druge i pevanje „imamo genitalije i lubrikante” se smatra „prikladnim za porodicu”.

Nulta Tačka/ZeroHedge