Sve vesti Svet

PROJEKAT VERITAS I DŽEJMS O'KIF SU NAJNOVIJE ZABRANJENE REČI NA INASTAGRAMU

Pisao Elena Vuk

Projekat Veritas i njegov osnivač James O'Keefe više se ne mogu spominjati na Instagramu nakon FBI-ove racije u njegovoj kući i sedištu organizacije ranije ovog meseca.

Kada neko pokuša označiti organizaciju uzbunjivača ili O'Keefe-a na platformi, pojavljuje se obaveštenje u kojoj se navodi da ne mogu biti spomenuti jer su „uzastopno objavljivali sadržaj koji je protiv naših Smernica zajednice o lažnom sadržaju o COVID-19 ili vakcinama. ”

 

Projekat Veritas je nedavno objavio seriju video snimaka vladinih službenika i farmaceutskih rukovodilaca koji svojim rečima priznaju da su sakrivali podatke o nuspojavama vakcine i da vakcine nisu toliko efikasne kao prirodni imunitet.

UDAR NA SLOBODNO NOVINARSTVO! FBI UPAO U KANCELARIJE PROJEKTA VERITAS ZBOG DNEVNIKA BAJDENOVE KĆERKE (VIDEO)

Ovo se događa samo nekoliko dana nakon što je FBI izvršio raciju u O'Keefe-ovom privatnom domu i sedištu njegove organizacije zbog optužbi da su ukrali dnevnik kćerke Predsednika Amerike Džoa Bajdena, Ešli Bajden.

SUDIJA NAREDIO FBI-U DA ZAUSTAVI “VAĐENJE” PODATAKA SA UREĐAJA PROJEKTA VERITAS USRED MISTERIOZNOG “CURENJA” KOJA SU STIGLA DO NJUJORK TAJMSA

Zabrana pristupa pojedincima društvenih medija postala je uobičajena pojava za Big Tech, ali potpuna zabrana spominjanja predstavlja još jedan nivo cenzure.

Obsequium amicos, veritas odium parit

Nulta Tačka/InfoWars