Srbija Sve vesti

ŠEKLER PONOVO KUKA: ,,SRAMOTA, DOBIJAM PRETEĆE PORUKE OD ,,ANTIVAKSERA” NAZIVAJU ME KOLJAČEM SRPSKOG NARODA” KOLEGE SE PLAŠE ZA SVOJE ŽIVOTE

Beograd — Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu dr Milanko Šekler među prvima je zagovarao mešanje vakcina protiv kovida-19.

Upravo se zbog toga našao na meti antivaksera, koji mu šalju preteće poruke i nazivaju ga pogrdnim imenima uz niz vulgarnih uvreda, pišu mediji.

“Ovo nije prvi put, antivakseri su počeli da me napadaju čim je počela imunizacija stanovništva jer sam izlazio u javnost i apelovao, molio sve da se vakcinišu i da se spasemo ovog ludila. Međutim, kada se govorilo o trećoj, odnosno buster dozi, među prvima sam istupio i rekao da je najbolje za organizam kombinovanje različitih vakcina. Tada sam počeo da dobijam preteće poruke, u kojima su me vređali, nazivali ustašom, Jevrejom, koljačem srpskog naroda, ubicom. Sramota”, rrekao je dr Šekler, a prenosi Kurir.

NAKON OZBILJNIH NAVODA O UMEŠANOSTI KINESKIH VLASTI U POČETAK PANDEMIJE COVID-a 19, KINEZI UZVRAĆAJU UDARAC! NJIHOVA STUDIJA TVRDI DA JE SVE POČELO U AMERICI 2019. GODINE

On kaže da je pre dve večeri u kasne sate dobio poruku od profesorke sa Veterinarskog instituta koja mu se požalila da se plaši za svoj život jer joj, baš kao i njemu, prete nepoznata lica zbog zagovaranja vakcinacije.

“Niko ne može da mi zabrani da javno iznosim svoje mišljenje o vakcinaciji, ali dirati ženu koja ima 80 godina i koja je samo iznela svoj stav, ne vređajući apsolutno nikog, stvarno nema smisla”, dodao je on i podvukao da će nastaviti da se bori protiv koronavirusa i da se zalaže za potpunu imunizaciju.

PROČITAJTE- Danas u doba najveće cenzure u kojoj živimo, vi pored prilike da dobijete potrebne informacije imate i zadatak da što više ljudi obavestite o tome. Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima, neka znaju da postoji način da dođu do potrebnih informacija.

O uredniku

Ljudmila Veneditkova