Sve vesti Svet

SENATOR REND POL: NAMETANJE VAKCINA DECI JOŠ JEDNA MEDICINSKA GREŠKA

SENATOR REND POL: NAMETANJE VAKCINA DECI JOŠ JEDNA MEDICINSKA GREŠKA

Senator Rend Pol (R-KY.) upozorio je da bi obavezno vakcinisanje dece protiv COVID-a moglo dovesti do ogromnih neželjenih posledica zbog zdravstvenih rizika vakcine u toj starosnoj grupi.

„Verujem da je medicinska greška nametati vakcine deci, posebno adolescentima“, rekao je Pol za „Ingraham Angle“ u petak.

Pol je primetio kako su teške kardiovaskularne neželjene reakcije naširoko dokumentovane kod adolescenata muškaraca od uvođenja vakcine.

„Sada imamo naučne dokaze koji pokazuju da je rizik od miokarditisa kod mladih muškaraca veći od vakcine nego od bolesti“, objasnio je Pol. „Takođe znamo da je bolest — stopa smrtnosti jedan na milion. Takođe znamo da što više dobijate vakcinu, veći je rizik od miokarditisa. Dakle, 90% miokarditisa je došlo sa drugom vakcinom. Šta mislite šta se dešava kada im date treću vakcinu?”

Senator iz Kentakija je tada upozorio da se vladine i akademske institucije čine podložnim za pravne probleme ako nastave da forsiraju vakcinu mladima.

HRVATSKI EVROPARLAMENTARAC PORUČIO MAKRONU: VAŠE VAKCINE SU SMRTNA KAZNA (VIDEO)

„Mislim da univerziteti kao što su Čikago, Prinston, Jejl, koji nalažu da mladi muškarci dobiju treću vakcinu, mislim da će biti otvoreni za odgovornost ako bilo koji od ovih dečaka, ovih mladića ili devojaka dobije miokarditis, i ne daj Bože umre, podneće odgovornost jer idu protiv nauke“, dodao je Pol.

„Ali imate takve levičarske akademike čije su glave u pesku i samo ponavljaju, dr Fauči želi da to uradimo, mi to treba da uradimo. Oni ne razmišljaju o ovome, ali će biti predmet velike odgovornosti za prisiljavanje dece da prime ove vakcine”.

Polovo upozorenje dolazi pošto je direktor NIAID-a Entoni Fauči nedavno izrazio nadu da će FDA uskoro odobriti injekciju za decu mlađu od 5 godina, dodajući da će ona biti podvrgnuta davanju tri doze injekcije.

Uprkos tome što će FDA uskoro odobriti eksperimentalnu injekciju za malu decu, proizvođač vakcine protiv COVID-a Pfizer je priznao da bi istraživanje rizika od miokarditisa kod vakcinisanih 5-12-godišnjaka trajalo oko 5 godina.

Nulta Tačka/InfoWars