Sve vesti Svet Video

ŠOKANTNI SNIMCI JOŠ JEDNOM DOKAZUJU DA JE AUSTRALIJA BRUTALNA U SPROVOĐENJU MERA: HAPSE ČOVEKA JER NIJE NOSIO MASKU DOK DOŽIVLJAVA SRČANI UDAR

Pisao Elena Vuk

Australija

Ovaj video snimak iz Brizbejna prikazuje starijeg muškarca koji je pretrpeo srčani udar nakon što ga je policija uhapsila jer nije nosio masku napolje dok se šetao.

Incident se dogodio u ponedeljak u Botaničkoj bašti u Brizbejnu dok je muškarac šetao. Zbog zdravstvenog stanja on je imao opravdanje da ne sme da nosi masku.

Na snimku se vidi kako su čoveku stavljene lisice i žali se na povredu zglobova. Žena koja prati starijeg muškarca pokušava da odgovori na pitanja koja policajci postavljaju.

“Apsolutno sramotno ”, kaže žena dok muškarca odvode.

Video-zapis tada rezultira nasilnim napadom jer se čini da je doživio srčani udar.

Policija uklanja lisice dok stariji muškarac očajnički pokušava da uzme svoje lekove, a žena viče: “Samo mi daj da ga uzmem za Boga miloga!”

 

“Vidite, verujete li mi sada, kreteni!” ona navodi kako jedan od policajaca kaže da ne može da mu da lekove (iako je on savršeno spreman da dozvoli da ćovek doživi srčani udar jer nenosi parče tkanine preko usta).

Konačna slika sa mesta događaja pokazuje bolničarke kako dolaze, dok stariji muškarac još uvek leži na zemlji i ne pomera se.

“Policija se navodno šalila kada je imao napada da ne veruju da ima srčanih problema koji opravdavaju izuzeće maske”, izveštava Rebel Media. “Otkriveno je da se čovekov lek za srce nalazi u plastičnoj vrećici u rancu.”

Jedan korisnik Instagrama nazvan _josephmerlino koji je tvrdio da je čovekov sin objavio poruku u kojoj tvrdi: “Moj otac je mogao pretrpeti oštećenje mozga zbog ovoga. Trajne ozlede ili smrt. Sve zbog čega zbog maske? ”

“Policija bi trebala da služi i štiti, a ništa od toga se ovde ne događa”, rekao je.

Snimak još jednom naglašava da zahvaljujući brutalnom sprovođenju zemlje katastrofalne politike “nulta COVID-a”, Australija više nije slobodna zemlja.

Australija sada predstavlja mesto drakonskih mera, zatvaranja u razvijenom svetu, čak je i komunistička Kina ljubomorna na “gvozdenu pesnicu” koju su australijske vlasti upotrebile za suzbijanje stanovništva.

Nulta Tačka/InfoWars