Sve vesti Svet

ŠON PEN PORUČIO NEVAKCINISANIMA DA NE GLEDAJU NJEGOV NOVI FILM, IZJEDNAČIO IH SA UBICAMA ALI IZGLEDA DA NI VAKCINISANI NISU MNOGO ZAINTERESOVANI *Stav*

Došlo je vreme kada svaki mediokritet, koji nije uspeo da održi kontinuitet u sferi svoje delatnosti i stvaralačkog rada, sada to učini. Sve se namestilo, vreme i mesto, da se pokaže ko je čovek, a ko samo potrošačka roba kapitalističkog sveta.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Među takvima posebno se istakao holivudski glumac i režiser Šon Pen koji je juče izjavio da oni koji nisu vakcinisani ne treba da gledaju njegov film te ih izjednačio sa ubicama.

Ovaj već sada vremešni glumac i dobitnik Oskara, gazi sedmu deceniju života i ne može da se pomiri sa činjenicom da je on sve što je imao da pokaže širom auditorijumu, to već i učinio. On nije izlovan slučaj u inflaciji sveta zabave i žabokrečini predviđenoj za široke narodne mase, ali prosto po prirodi stvari, njegov nametljiv stav i poprilično otupeo um se izdvajaju po svim kriterijumima besmislenosti.

Pen je izašao iz okvira moralnog i poštenog rada i otišao u globalističke tmine, “tamo gde sunce ne sija”, još uvek mu ni pertle nisu pronašli. Zarad posla i prljavog profita, pristao je da bude maskota Kovid virusa, jer kako bi neko ko je ugasio u svakom smislu te reči i mogao drugačije da se istakne i obezbedi sebi neko mesto rezervisano za maloumog poslušnika “velikog brata” osim propagiranja agende, “kovid19”.

ZAŠTO JE BITNO DA MEDIJ POPUT NULTE TAČKE POSTOJI! NIKADA NEĆEMO PRESTATI DA RIZIKUJEMO SVOJU SLOBODU ZARAD VAŠE SLOBODE!

Ali ovoj tragikomediji ne nazire se kraj. Šon Pen je zagazio baš duboko u fekalije svojih egoističnih ispada, te nevakcinisane ljude uporedio sa ubicama, rekavši da ne bi trebalo da vide njegov novi film, “Dan zastave” u kome je Pen reditelj i glavni glumac. Iskreno, film je traćenje vremena i ne preporučujem vam da trošite ni sekundu života na nešto što mora da se promoviše pelcovanjem. Na njegovu žalost, ni pelcovani ne žele da gledaju film, možete onda da zamislite koliko se Pen srozao u svom stvaralačkom radu.

Kada je u pitanju pandemija, on je bio jedan od najvećih holivudskih potpaljivača strahova, čak je odbio da nastavi snimanje mini serije dok se svi saradnici ne vakcinišu. Da je ovaj čovek, samo jedan od alki u lancu agende protiv slobode, pokazuje to da je njegov film jedan od retkih koji se prikazuju isključivo u bioskopima, dok se većina producenata odlučila na digitalna izdanja. Kao što svi već i znamo, u bioskope je dozvoljen ulazak samo pelcovanim ovcama.

Sean Penn: I Want To Be The Next Charlie Sheen | The Factoid News

Šon Pen i njegov prijatelj najveći diler droge El Chapo Guzman

Kada se sve sumira, dolazimo do nedvosmislenog zaključka, da Šon Pen već punu deceniju nema zapažene rezultate u svetu filma, pa stoga i ne čudi njegova taktika “uvlačenja u zadnjicu” onima koji imaju dovoljno novca i uticaja da guraju njegova filmska ostvarenja i ako većina takvih filmova nisu vredni pomena.

Njegov prljavi aktivizam ostavlja gorak ukus na njegove dojučerašnje obožavaoce, a verovatno će nakon završetka ove ujdurme i prljave igre sa plandemijom, njegov aktivizam biti i tamna senka na njegov dotadašnji rad.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”