Srbija Sve vesti

SOROŠ I NJEGOVE PUDLICE ODLUČUJU O VAKCINACIJI DECE U SRBIJI

Soroševa perjanica u Srbiji, Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo zagovara vakcinaciju dece.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nedavno je gostujući na tv Prva, glasnogovornik za Srbiju globalnog, levičarskog ideologa i multimilijardera Džordža Soroša, Milan Antonijević, izjavio da „Država ima pravo da uvede onlajn nastavu nevakcinisanima.

”. Takođe, ovaj „ljudskopravaš”, u maniru soroševskih mantri, misli da time nevakcinisana deca nisu diskriminisana.

„Svim mališanima se mora omogućiti da pohađaju škole, ali je moguće da država za nevakcinisane uvede onlajn, to nije neko ograničavanje, već mera u sprečavanju širenja zaraze i u skladu je sa ljudskom pravima. Na državi je da omogući onlajn nastavu, a sve ostalo je pravno osnovano“, rekao je Milan Antonijević.

Solidarnost i dobri vetrovi u regionu": Milan Antonijević pohvalio predaju  vakcina Makedoniji - Objektiv

Već je portal Međunarodnih porodičnih vesti pisao, a pisaće i nadalje, o totalitarizmu koji se nameće čitavom svetu kroz uticaj Soroševih organizacija od Ujedinjenih nacija, preko Evropskog suda za ljudska prava, izvršnih vlasti, medija, pa do mreža nevladinih organizacija širom sveta, koje u Srbiji vozglavljuje Fond za otvoreno društvo.

Dovoljno je da takva figura izjavi da deca nisu diskriminisana, pa da zaključim da je realnost suprotna.

Da, gospodine Antonijeviću, zdrava deca koja nemaju pravo da se obrazuju na isti način i pod istim uslovima kao i njihovi vršnjaci su diskriminisani.

Pre svega, pravo na obrazovanje definisano je Ustavom u članu 71:

Član 71.

Svako ima pravo na obrazovanje.
Osnovno obrazovanje je obavezno i besplatno, a srednje obrazovanje je besplatno.

Dalje, kad smo kod prava i obaveza, Ustav garantuje da

Roditelji imaju pravo i dužnost da izdržavaju, vaspitavaju i obrazuju svoju decu, i u tome su ravnopravni.

Ustav Republike Srbije, član 65.

Dakle i roditelji koji ne mogu ravnopravno da obrazuju svoju decu sa decom drugih roditelja su diskriminisani u odnosu na te roditelje.

Isto tako:

Fizički i psihički integritet je nepovrediv.
Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka.

Ustav Republike Srbije – član 25

Na sajtu Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije (ALIMS) redovno se ažuriraju informacije o svim dozvolama za lekove, pa i za vakcine protiv COVID-19, a redovno se, putem pisma, obaveštavaju lekari o bezbednosnim informacijama i u vezi sa vakcinama, kao što je i obaveštenje o postojanju rizika od miokarditisa i perikarditisa nakon primene Fajzerove mRNA vakcine.

Ovo su izvodi iz pojedinih informacija kojima se može pristupiti na sajtu Agencije u vezi sa vakcinama protiv COVID-19:

Ovaj lek je pod dodatnim praćenjem. Time se omogućava brzo otkrivanje novih bezbednosnih informacija.

ili

Napomena RS: Nijedno kliničko ispitivanje bilo koje vakcine protiv COVID-19 ne sprovodi se u Republici Srbiji.

Dakle, sve slepo verujemo ispitivanjima rađenim u inostranstvu. Nedavno je i u demantiju na pisanje medija u Srbiji Agencija za lekove i medicinska sredstva izdala i saopštenje u kojem između ostalog stoji:

Agencija je u međuvremenu izdala i uslovnu odnosno privremenu dozvolu za predmetnu vakcinu, i nastaviće da temeljno kontroliše svaku uvezenu seriju vakcina protiv COVID – 19 ovog proizvođača, ali i sve druge lekove, vakcine i medicinska sredstva, kao što je to činila i u prethodnih 16 godina svog postojanja.

Obrazloženje koje je na snazi od zimus je da je zbog epidemiološke situacije bilo neophodno po hitnom postupku odobriti upotrebu vakcina, iako se informacije o kontraindikacijama i rezultati ispitivanja dopunjavaju svakodnevno.

Siguran sam da većini vakcinisanih i nevakcinisanih roditelja ovako sročena obrazloženja ne ulivaju previše poverenja. Meni ne uliva.

Ono što mi najviše smeta je konstantno ignorisanje građana i njihove dece koji su bolest PRELEŽALI!

Svaki savesni lekar će vam potvrditi da je imunitet protiv neke bolesti najbolji ako je bolest preležana. Broj osoba koje su pregrmele ovaj virus je veliki, a i broj vakcinisanih odraslih osoba nije mali. Međutim, oni se ne uklapaju u plan KŠ i Soroševe ekipe.

Da se razumemo, nemam ništa protiv odluke odraslih osoba da se vakcinišu, ako veruju da će tako biti zaštićeni i steći bolji imunitet. Odrasla osoba sama snosi rizik i odgovara za svoje postupke i odluke. Isto tako, nemam ništa protiv ni onih koji ne žele da se vakcinišu – njihovo je pravo da tako odluče.

Deca su nešto sasvim drugo.

Previše je nelogičnosti na koje kao roditelj, odgovoran za svoju decu pred Bogom, rodom, precima i potomcima, ne pristajem. Ne dopuštam da mi Soroš određuje šta da radim sa svojom decom. A vi?

VEČERAS UŽIVO! HITNO UKLJUČENJE! MARIO ZNA!

NultaTačka/SrbinInfo/BorbaZaVeru