Sve vesti Svet

Specijalista toksikologije: mRNA vakcine izazivaju velike probleme sa plodnošću i kod muškaraca i kod žena

Specijalista toksikologije: mRNA vakcine izazivaju velike probleme sa plodnošću i kod muškaraca i kod žena

Prve vakcine protiv COVID-a pojavile su se u decembru 2020. i nije prošlo mnogo pre nego što su lekari i naučnici počeli da upozoravaju na moguće reproduktivne efekte.

Među njima su bili Janci Chunn Lindsay, dr nauka, direktor toksikologije i molekularne biologije za Toxicology Support Services LLC, koja je u aprilu 2021. podnela javni komentar¹ Savetodavnom komitetu američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti za praksu imunizacije (ACIP), naglašavajući visok potencijal štetnih efekata na plodnost.

“Ranije sam intervjuisao Lindzi, bilo je to 2021. Taj članak nije ažuriran novim informacijama, ali intervju je dobar primer za informacije koje ona deli u nastavku. Na mnogo načina je predvidela ono što sada posmatramo”.

Ona je naglasila da postoje verodostojni dokazi da vakcine protiv COVID-a mogu unakrsno reagovati sa sincitinom i reproduktivnim genima u spermi, jajnim ćelijama i placenti na načine koji mogu ugroziti reproduktivni ishod. „Mogli bismo potencijalno sterilisati čitavu generaciju“, upozorila je ona.

Lindzi je takođe istakla da su se izveštaji o značajnim menstrualnim nepravilnostima i vaginalnim krvarenjima kod žena koje su primile injekcije do tada već brojale u hiljadama, te da je i to bezbednosni signal koji ne treba zanemariti.

4 od 10 žena vakcinisanih protiv COVID-a prijavile su menstrualne nepravilnosti

Kako se ispostavilo, rani izveštaji o menstrualnim nepravilnostima nisu bili slučajnost. Novija istraživanja su potvrdila da, zaista, mnoge žene doživljavaju menstrualne nepravilnosti nakon injekcija. Kako je objavio NBC News sredinom jula 2022:²

„Analiza³ objavljena u petak u časopisu Science Advances otkrila je da je 42% žena sa redovnim menstrualnim ciklusom reklo da krvare jače nego obično nakon vakcinacije. U međuvremenu, 44% je prijavilo da nema promena, a oko 14% je prijavilo manje krvarenja.

Među ženama bez menstruacije – onima nakon menopauze ili koje koriste određene dugotrajne kontraceptive, na primer – studija sugeriše da su mnoge iskusile proboj ili neočekivano krvarenje nakon vakcinacije protiv COVID-a”.

Druge kategorije ljudi koje su prijavile abnormalno probojno krvarenje uključivale su 39% onih na hormonskim tretmanima koji potvrđuju pol, 71% žena na dugotrajnim kontraceptivima i 66% žena u postmenopauzi.⁴

Starije žene, one koje su koristile hormonsku kontracepciju, a ranije su bile trudne ili su imale dijagnozu endometrioze, fibroida ili sindroma policističnih jajnika, verovatnije će doživeti jače krvarenje nego što je kod njih uobičajeno nakon vakcinacije.

Da li su menstrualne nepravilnosti beznačajne?

Vredi napomenuti da ispitivanja COVID-a nisu ispitivala učesnice o njihovim menstruacijama i nisu prikupila nikakve podatke o reproduktivnim uticajima. Ipak, uprkos ovom jasnom nedostatku prikupljanja podataka, zvanična priča je da je sve u redu – vakcine su bezbedne i neće uticati na plodnost.

Kako oni to znaju? Ne znaju, i to je ono što takve tvrdnje čini tako nečuvenim. Da stvar bude još gora, mediji koji izveštavaju o ovim nalazima i dalje insistiraju na tome da su menstrualne nepravilnosti nakon vakcinacije „normalne“, a ne znak da je reproduktivni kapacitet ugrožen. Na primer, Science piše:⁵

„Razjašnjavanje ovog pitanja je od vitalnog značaja. „Važno je znati o tome“, kaže Viktorija Male, reproduktivni imunolog na Imperijal koledžu u Londonu. „Recimo da ste dobili vakcinu i sledećeg dana ste se osećali zaista užasno kao neki ljudi.“

I da niste bili obavešteni o šansi za groznicu, bolovima u mišićima i drugim efektima koji brzo nestaju, „bili biste zaista zabrinuti“, rekla je. Osvetljavanje šanse za menstrualne nepravilnosti i potvrđivanje da one nisu zdravstveni rizik takođe pomaže u borbi protiv široko rasprostranjenih dezinformacija da vakcine protiv COVID-19 narušavaju plodnost, kažu Male i drugi”.

Opet, niko ne zna da li vakcine utiču na plodnost ili ne zbog jednostavne činjenice da to nije proučavano. Nema studija znači nema podataka, što znači da nema saznanja. To je tako jednostavno. Svaka tvrdnja o suprotnom zasniva se na čistom nagađanju, a nagađanje nije nauka.

MARIO ZNA i GORAN VUJIČIĆ VUYA- Ovo je TREĆI SVETSKI RAT- Stižu HIBRIDNI LJUDI

I dok ženski menstrualni ciklus može da varira, nagle promene se istorijski nisu odbacivale kao beznačajne. Naprotiv, iznenada abnormalna menstruacija je navedena kao potencijalni znak stvari kao što su: ⁶ʼ⁷ʼ⁸

  • Rak materice i/ili grlića materice
  • Poremećaji krvarenja
  • Disfunkcija štitne žlezde i/ili poremećaji hipofize koji utiču na vašu hormonsku ravnotežu
  • Infekcija i/ili bolest
  • Perimenopauza

Dužina menstrualnog ciklusa je takođe pogođena

Istraživanje⁹ objavljeno 1. aprila 2022. u časopisu Obstetrics and Ginecology, takođe je otkrilo vezu između vakcine protiv COVID-a i promena u dužini menstrualnog ciklusa. Promena je bila mala – oko jedan dan kraća od pre-injekcije nakon druge doze – i nije se smatralo da predstavlja veliku zabrinutost. Ipak, po mom mišljenju, promena ukazuje da se nešto dešava. Pitanje je šta?

Infekcija može potisnuti funkciju jajnika

Neki istraživači su sugerisali da se menstrualne nepravilnosti primećene kod pacijenata sa COVID-om i kod onih koji su vakcinisani protiv COVID-19 mogu pripisati imunološkom odgovoru na šiljak protein.

Još u januaru 2021, kineska studija¹⁰ objavljena u Reproductive BioMedicine Online otkrila je da je 28% nevakcinisanih žena reproduktivnog uzrasta sa dijagnostikovanim COVID-19 imalo promenu u dužini ciklusa, 19% je imalo produžene cikluse, a 25% imalo promenu u volumenu menstrualne krvi.

Istraživači su pretpostavili da bi „promene menstruacije kod ovih pacijenata mogle biti posledica prolaznih promena polnih hormona“ koje su uzrokovane privremenom supresijom funkcije jajnika tokom infekcije.

Dr Natalie Crawford, specijalista za plodnost, sugeriše da menstrualne nepravilnosti koje se primećuju kod pacijenata sa COVID-19 mogu biti povezane sa odgovorom ćelijskog imuniteta, a pošto vakcina protiv COVID-a nalaže vašem telu da proizvodi SARS-CoV-2 šiljasti protein, na koje vaš imuni sistem tada reaguje, efekti vakcinacije mogu biti slični prirodnoj infekciji.¹¹ U uvodniku BMJ-a iz 2021. godine, Male, koji je gore citirao Science, izneo je sličan stav:¹²

„Prijavljene su menstrualne promene nakon vakcine protiv COVID-19, i iRNK i vektorske adenovirusa, što sugeriše da, ako postoji veza, to je verovatno rezultat imunog odgovora na vakcinaciju, a ne specifične komponente vakcine. Vakcinacija protiv humanog papiloma virusa (HPV) je takođe povezana sa menstrualnim promenama.

…Biološki prihvatljivi mehanizmi koji povezuju imunološku stimulaciju sa menstrualnim promenama uključuju imunološke uticaje na hormone koji pokreću menstrualni ciklus ili efekte posredovane imunim ćelijama u sluzokoži materice, koje su uključene u cikličnu izgradnju i razgradnju ovog tkiva. Istraživanje koje istražuje moguću povezanost između vakcina protiv COVID-19 i menstrualnih promena takođe može pomoći u razumevanju mehanizma”.

Međutim, to ne znači da menstrualne nepravilnosti nemaju posledice. Na kraju krajeva, čini se da imamo posla sa virusom koji je napravio čovek, a mRNA u vakcinama koji je programiran za proizvodnju proteina šiljaka je genetski modifikovan povrh toga.

Možda je to razlog zašto veći procenat žena prijavljuje menstrualne nepravilnosti nakon vakcinacije protiv COVID-a, u poređenju sa procentom žena koje imaju nepravilnosti nakon prirodne infekcije?

Možda bi takođe bilo vredno razmotriti paralele između prijavljenih poremećaja zgrušavanja krvi — kako u nekim slučajevima COVID-19, tako i nakon vakcinacije protiv COVID-19 — i Von Villebrandove bolesti,¹³, hroničnog stanja koje sprečava normalno zgrušavanje krvi, što dovodi do prekomernog krvarenja.

Antiglobalisti Srbije: Prikupljanje potpisa za zabranu “EVRO PRAJDA” ovog vikenda na Adi Ciganliji i u Grockoj!

Pobačaji, fetalna smrt i mrtvorođene bebe su u porastu

Menstrualne nepravilnosti nisu jedini sigurnosni signal. Pobačaji, smrt fetusa i mrtvorođene bebe takođe su porasli nakon uvođenja vakcina protiv COVID-a. U novembru 2021. godine, bolnica Lions Gate u Severnom Vankuveru, u Britanskoj Kolumbiji (BC), imala je zapanjujućih 13 mrtvorođenih beba u periodu od 24 sata, a sve majke su dobile vakcinu protiv COVID-a.¹⁴

U tipičnom mesecu, u bolnici može biti jedna mrtvorođena beba, što čini 13 mrtvorođenih u 24 sata veoma neobičnim. Škotska je takođe doživela neobičan porast stope smrtnosti novorođenčadi. Tokom septembra 2021. umrla je najmanje 21 beba mlađa od 4 nedelje – stopa od 4,9 na 1.000 rođenih. Istorijski gledano, prosečna stopa smrtnosti novorođenčadi u Škotskoj je oko 2 na 1.000 rođenih.¹⁵

Ipak, uprkos porastu broja mrtvorođenih nakon uvođenja vakcina protiv COVID-a – za razliku od prethodnog perioda – studije koje povezuju mrtvorođene bebe sa infekcijom SARS-CoV-2 korišćene su da podstaknu trudnice da dobiju vakcinu.¹⁶

Dakle, u suštini, otkriveno je da sama infekcija može da izazove mrtvorođene bebe (a znamo da je šiljasti protein virusa deo koji izaziva većinu problema), ali žele da verujete da će šiljasti protein proizveden injekcijom nekako imati zaštitni uticaj na trudnoću.

Ovaj trend rasuđivanja se još više raspada kada uzmete u obzir da naučnici sada kažu da su menstrualne nepravilnosti posle vakcinacije verovatno posledica imunoloških odgovora koji nastaju kao odgovor i na virus i na vakcinu. Ako je to tačno, zašto onda vakcinacija protiv COVID-a ne bi mogla da izazove mrtvorođene bebe u istom ili većem stepenu od virusa?

Nema podataka koji bi podržali vakcinaciju protiv COVID-a za trudnice

Zdravstveni zvaničnici su uporni u tome da trudnice treba da dobiju injekciju protiv COVID-19, ali podaci ne podržavaju njenu bezbednost. Studija koju sponzoriše CDC¹⁷ objavljena u The New England Journal of Medicine (NEJM) koja se naširoko koristila da podrži preporuku Sjedinjenih Država da trudnice dobiju injekcije ispravljena je u oktobru 2021. godine, uz ispravku koja navodi:¹⁸

„U fusnotama tabele, sledeći sadržaj je trebalo da bude dodat fusnoti sa dvostrukim bodežom:

„Nije bio dostupan imenitelj za izračunavanje procene rizika od spontanih pobačaja, jer u vreme ovog izveštaja, praćenje tokom 20 nedelja još nije bilo dostupno za 905 od 1224 učesnika vakcinisanih u roku od 30 dana pre prvog dana poslednje menstruacije ili u prvom tromesečju. Štaviše, svaka procena rizika bi morala da uzme u obzir rizik od spontanog pobačaja specifičan za nedelju gestacije“.

COVID vakcine utiču i na plodnost muškaraca

Druga nedavna istraživanja¹⁹ʼ²⁰ otkrila su da Pfizer COVID vakcina takođe „privremeno smanjuje koncentraciju sperme i pokretljivost“ kod muškaraca. Kako napominju autori:²¹

„Razvoj vakcinacije protiv COVID-19 predstavlja značajno naučno dostignuće. Ipak, izražena je zabrinutost u pogledu njihovog mogućeg štetnog uticaja na plodnost muškaraca…

Trideset sedam SD [donatora sperme] iz tri banke sperme koje su dale 216 uzoraka uključeno je u tu retrospektivnu longitudinalnu multicentričnu kohortnu studiju. BNT162b2 vakcinacija je uključivala dve doze, a završetak vakcinacije je zakazan 7 dana nakon druge doze.

Studija je obuhvatala četiri faze: T0 — početna kontrola pre vakcinacije, koja je obuhvatala 1–2 početna uzorka po SD; T1, T2 i T3 — kratkoročne, srednje i dugoročne evaluacije, respektivno. Svaki je uključivao 1-3 uzorka sperme po davaocu 15-45, 75-125 i više od 145 dana nakon završetka vakcinacije, respektivno…

Ponavljajuća merenja su otkrila smanjenje koncentracije spermatozoida od -15,4% na T2 (CI -25,5% -3,9%, p = 0,01) što je dovelo do smanjenja ukupnog broja pokretljivosti od 22,1% (CI -35% – -6,6%, p = 0,007) u poređenju sa T0.

Slično, analiza samo prvog uzorka sperme i srednja vrednost uzoraka po davaocu rezultirala je smanjenjem koncentracije i ukupnog broja pokretnih spermatozoida (TMC) na T2 u poređenju sa T0 — srednji pad od 12 miliona/ml i 31,2 miliona pokretnih spermatozoida, respektivno… na proceni prvog uzorka i srednji pad od 9,5 × 106 i 27,3 miliona pokretnih spermatozoida… na srednjem pregledu uzoraka. Procena T3 pokazala je ukupan oporavak bez…

Ova longitudinalna studija fokusirana na SD pokazuje selektivnu privremenu koncentraciju sperme i pogoršanje TMC-a 3 meseca nakon vakcinacije, nakon čega sledi kasniji oporavak verifikovan različitim statističkim analizama”.

Kao i kod ženskih menstrualnih problema, autori krive za ove štetne efekte kod muškaraca „sistemski imuni odgovor“ na vakcinu COVID. Međutim, iako tvrde da će se reproduktivni kapacitet muškaraca oporaviti za oko tri meseca, ovo bi i dalje mogao biti ogroman problem.

Zapamtite, mRNA vakcine se preporučuju u intervalima od tri meseca za originalnu seriju, a busteri se sada preporučuju u različitim intervalima nakon toga. Ako uništite spermu na tri meseca svaki put kada dobijete vakcinu protiv COVID-a, značajno smanjujete verovatnoću da on postane otac u dobrom delu vremena svake godine.

U toku je masovna depopulacija

Bilo slučajno ili namerno, činjenica je da sada vidimo nagli pad živorođene dece zajedno sa jednako naglim porastom viška smrtnih slučajeva među odraslima. Krajnji rezultat će biti smanjenje globalne populacije.

To se u ovom trenutku čini neizbežnim, a vreme ovih trendova odgovara puštanju ovih eksperimentalnih injekcija za gensku terapiju. Na primer, Nemačka je nedavno objavila podatke koji pokazuju pad nataliteta od 10% tokom prvog kvartala 2022.²²

germany first quarter births by year 2011 - 2022

Grafik stope rađanja za Švedsku izgleda skoro isto: ²³ʼ²⁴

live births sweden jan - april 2019 - 2022

Druge zemlje takođe doživljavaju neočekivano smanjenje nataliteta, devet meseci nakon početka kampanje masovne vakcinacije protiv COVID-a. Između januara i aprila 2022. godine, stopa nataliteta u Švajcarskoj bila je 15% niža od očekivane, u Velikoj Britaniji za 10%, a u Tajvanu za 23%.²⁵ʼ²⁶ʼ²⁷

U članku Counter Signal od 5. jula 2022., Majk Kembel je izneo zabrinutost koju je izrazio mađarski poslanik Duro Dora tokom govora u Parlamentu:²⁸

„U januaru ove godine desilo se nešto što se decenijama nije desilo. Natalitet je opao za 20 odsto u odnosu na isti period prošle godine. A ono što je još više zabrinjavajuće je da je i plodnost pala — nešto što nije viđeno od 2011.

Istraživač sa Ekonomskog instituta KRTK ističe da je do ovog drastičnog pada došlo samo devet meseci nakon što je masovna vakcinacija protiv COVID-a počela u Mađarskoj”.

Nakon detaljnijeg razmatranja, Kembel je otkrio da je u pet zemalja sa najvećom stopom vakcinacije protiv COVID-a, plodnost opala u proseku za 15,2%, dok je pet zemalja sa najnižom stopom vakcinacije protiv COVID-a zabeležilo prosečno smanjenje od samo 4,66%.

SAD takođe pokazuju znake pada broja živorođene dece. Privremeni podaci iz Severne Dakote pokazuju pad od 10% u februaru 2022., smanjenje od 13% u martu i smanjenje od 11% u aprilu, u poređenju sa odgovarajućim mesecima 2021. godine.²⁹ Ispod je grafikon Birth Gauge³⁰ koji upoređuje podatke živorođenih za 2021. i 2022. u velikom broju zemalja.

Preuzmite odgovornost za svoje zdravlje

U ovom trenutku, žene nisu upozorene na rizik od pobačaja, menstrualnih nepravilnosti i potencijalnih problema sa plodnošću i mrtvorođenom decom, iako su svi ovi bezbednosni signali očigledno prisutni. Kako je specijalista akušer-ginekolog, dr Džejms Torp, rekao za Epoch Times u aprilu 2022:³¹

„Video sam mnogo, mnogo, mnogo komplikacija kod trudnica, kod majki i kod fetusa, kod dece, smrti fetusa, pobačaja, smrti fetusa u majci… Ono što sam video u poslednje dve godine je bez presedana”.

Tragično, doktori su pod svetskom naredbom za ćutanje. Oni odvraćaju pacijente od vakcine protiv COVID-a pod rizikom da izgube svoju medicinsku dozvolu. Ovo stavlja pacijente u neverovatno rizično stanje, jer se većina oslanja na svoje lekare da im kažu istinu. Malo njih očekuje da će lekari lagati ili sakriti informacije koje spasavaju život od njih samo da bi zaštitili sopstvenu karijeru. Dakle, nalazimo se u vremenu bez presedana na više načina.

To znači da zaista nemate izbora, osim da sami istražite i procenite rizike najbolje što možete. Postoje tone podataka – podataka koje mejnstrim mediji neće prenositi, a ako to urade, i dalje insistiraju da neželjeni događaji nisu znak opasnosti. U takvim situacijama jednostavno morate sami istražiti i razmisliti sami.

Od 15. jula 2022. godine, američki sistem za prijavljivanje neželjenih događaja (VAERS) zabeležio je 1.350.947 izveštaja o neželjenim događajima nakon vakcinacije protiv COVID-a, uključujući 29.635 smrtnih slučajeva,³² i postoje dokazi da se hiljade izveštaja brišu iz sistema. Više o tome možete saznati u „Hiljade smrtnih slučajeva i neželjenih reakcija izbrisanih iz VAERS-a“.

Sigurnosni signali koji dolaze od vakcinacije protiv COVID-a prevazilaze bilo šta drugo u istoriji bolesti. Nijedan lek ili vakcina nikada nisu bili povezani sa toliko povreda i smrti, uključujući štetu za nerođenu decu.

U ovom trenutku, izgleda da gledamo na određeni događaj depopulacije. Pitanje je, dakle, da li ste spremni da prihvatite rizike? Da li ste spremni da rizikujete svoju plodnost, makar i samo privremeno? Da li ste spremni da rizikujete život svoje bebe? Da li ste spremni da rizikujete svoj? Ako ne, odgovor je jednostavan.

Izvori i reference:

1 SoundCloud Dr. Janci Chunn Lindsay CDC ACIP Public Comment April 23, 2021

2 NBC News July 15, 2022

3, 5 Science July 15, 2022

4 Yahoo News July 17, 2022

6 Cleveland Clinic Abnormal Menstruation

7 NIH Menstrual Irregularities

8 Menopause Now June 18, 2020

9 Obstetrics and Gynecology April 1, 2022: 139(4):481-489

10 Reproductive BioMedicine 2021 Jan; 42(1): 260–267

11 The Defender April 28, 2021

12 BMJ 2021;374:n2211

13 Mayo Clinic Von Willebrand Disease

14 The Phaser November 18, 2021

15 BBC News November 19, 2021

16 WDSU November 24, 2021

17 N Engl J Med 2021; 384:2273-2282

18 N Engl J Med 2021; 385:1536, Correction October 14, 2021

19, 21 Andrology June 17, 2022 DOI: 10.111/andr.13209

20 Expose June 26, 2022

22 Expose News July 18, 2022

23, 25, 28 The Counter Signal July 5, 2022

24 Twitter Havard Skjaervik June 27, 2022

26, 29 Igor Chudov Substack June 25, 2022

27 SWPRS June 2022

30 Twitter Birth Gauge June 3, 2022

31 Epoch Times April 27, 2022

32 OpenVAERS data as of July 15, 2022

Nulta Tačka/Technocracy