Sve vesti Tehnologija

ŠTA JE SLEDEĆE? APLIKACIJA ZA ODLAZAK U RAJ?! VATIKAN IZBACIO NOVI ,,APDEJT” ZA APLIKACIJU ,,KLIKNI ZA MOLITVU”

Vatikan je danas predstavio svoju najnoviju verziju aplikacije “klikni za molitvu” koja korisnicima nudi unapređene opcije molitve te još jednom otvorio opravdana pitanja vezana za vodeće ljude ove minijaturne države koja već odavno promoviše vakcinaciju protiv COVID-a 19 kao spasonosno rešenje nakon kojeg one koji su se vakcinisali čeka čist put do raja.

Sedam crkvenih zvaničnika uključujući i kardinala učestvovalo je na konferenciji koja je predstavila “klikni za molitvu 2.0”, a koja je prvo veliko ažuriranje aplikacije od nastanka 2016. godine, piše Rojters.

“Molitva nije gubljenje vremena, kao što ponekad mislimo. Molitva je poput semena u tamnoj zemlji, koja će pokazati svoje plodove u svoje dobro vreme”, rekao je otac Federik Fornos.

Aplikacija je dostupna na šest zapadnih jezika i kineskom i korisnicima daje posebne opcije na kojima se mogu moliti zajedno sa papom Franjom.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! SAŠA BOROJEVIĆ I MARIO ZNA O ONOME O ČEMU SE OSTALI PLAŠE DA PRIČAJU!

Vatikan je povećao svoje prisustvo na društvenim mrežama, a zvaničnici Vatikana su rekli da je papinu objavu na Tviteru u subotu videlo više od 50 miliona ljudi.

Zvaničnici su upozorili da aplikacija možda nije za svakoga jer je tradicionalnu molitvu zamenila tehnološkom.

“Nije cilj da se ponište druga mesta ili načini molitve. Ovo je samo nov način da se dođe do ljudi”, rekao je sekretar odeljenja za komunikacije Vatikana Lucio Ruiz.

Postavlja se pitanje, da li Vatikan možda planira da napravi aplikaciju za pronalaženje pedofila unutar rimokatoličke crkve ali i samog Vatikana. Verovatno ne, jer bi se aplikacija sama srušila od broja poseta i prijava.

NultaTačka/Sputnik