Srbija Sve vesti

STAŠA isprozivala sve koji su reagovali na njeno “fotkanje” u SKUPŠTINI: “LUDACI”

STAŠA isprozivala sve koji su reagovali na njeno "fotkanje" u SKUPŠTINI: "LUDACI"

Staša Stojanović, nova poslanica SNS u Narodnoj skupštini, reagovala je zbog negativnih komentara na račun njenih skupštinskih selfija, pa je na Tviteru odreagovala nazvavši ludacima” sve koji su reagovali.

„Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni hoće da nametnu da je SLIKANJE zabranjeno?! ‘Ej, snimak pre početka da imam za uspomenu hoće da mi zabrane?! Ludaci – napisala je Staša, koja očigledno nije u stanju da se suzdrži od uvreda“, napisala je Stojanović na Tviteru.

Podsetimo, nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala je selfi.

Uvek može gore! Pogledajte kako nova poslanica SNS-a snima selfije nakon polaganja zakletve u skupštini

Zatim se tim snimkom pohvalila na društvenim mrežama.

„Narodna poslanica Republike Srbije. Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti“, napisala je Stojanović na Instagramu i dodala:

„Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam“.

OVO SE NE PROPUŠTA!MARIO ZNA VEČERAS RAZVALJUJE GLOBALISTE I NJIHOVE PULENE

NultaTačka/Mediji