Srbija Sve vesti

Uvek može gore! Pogledajte kako nova poslanica SNS-a snima selfije nakon polaganja zakletve u skupštini

Uvek može gore! Pogledajte kako nova poslanica SNS-a snima selfije nakon polaganja zakletve u skupštini

Staša Stojanović, novopečena poslanica SNS koja je postala poznata po ometanju konferencija za medije opozicije u Novom Sadu, ali i po hvaljenju predsednika države na sva usta, ulazak u poslaničke klupe “obeležila” je nizom objava na Tviteru, koji su izazvali burne reakcije i niz ciničnih komentara.

Poznata i kao “kraljica botova”, Staša Stojanović je na Instagramu svečano objavila da je od ovog ponedeljka narodna poslanica. Ona je takođe postavila još dva snimka, iz unutrašnjosti parlamenta i iz poslaničke klupe, na kojima se pući, osmehuje, pomera glavu levo-desno kao u nekom muzičkom spotu, uz komentar “svet je moj”.

Nova poslanica SNS kao da je pomešala ulazak u Narodnu skupštinu klupe sa nekim noćnim izlaskom, a što je još bizarnije, u svojoj objavi svečano je obećala da će “biti najbolja verzija sebe i nastaviti da se poredi samo sa sobom”.

– Put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam – poručila je Staša.

Staša Stojanović je bila zaposlena u Elektrovojvodini, članica je Glavnog odbora SNS i Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. Završila je i Akademiju mladih lidera SNS.

Nulta Tačka/Mediji