Sve vesti Svet

SVE OVO SU RADILI I NACISTI- VERA ŠARAV koja je preživela Holokaust pronašla jasne paralele između onog vremena i ovoga DANAS! Čovečanstvo mora da se probudi

SVE OVO SU RADILI I NACISTI- VERA ŠARAV koja je preživela Holokaust pronašla jasne paralele između onog vremena i ovoga DANAS! Čovečanstvo mora da se probudi

Vera Šarav, osoba koja je preživela Holokaust razgovarala je sa nemačkim advokatom dr. Rajner Fulmihom o sličnostima između nacističke Nemačke i današnje globalne elite.

Tačnije, Vera je detaljno opisala kako propagandne kampanje nemačkog medicinskog zavoda podsećaju na modernu taktiku straha od Kovid-a.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

”Moja perspektiva se razlikuje od drugih. Kao dete koje je preživelo nacističku vladavinu terora, naučila sam neizbrisive lekcije o prirodi zla. Znam posledice stigmatizacije i demonizacije kao ”širenja” bolesti. Moja perspektiva se temelji na mojem iskustvu, istorijskim zapisima i empirijskim dokazima. Od nas su tražili da nosimo žutu Davidovu zvezdu da bi nas identifikovali i razdvojili kao Jevreje. Zakoni o isključenju zabranjivali su porodici normalan život, pohađanje uobičajenih aktivnosti. Bilo nam je zabranjeno da učestvujemo na svim prosvetnim, verskim i kulturnim skupovima. Putovanje je bilo zabranjeno Jevrejima, tako da nije bilo bega”.

Koristeći ”pretnje javnim zdravljem” nacisti su uništili socijalnu savest do te mere da su povrede nad pojedincima i klasama ljudskih bića  institucionalizovane. Politike javnog zdravlja vođene eugenikom zamenile su lekarsku usredsređenost na dobro pojedinca, približno isto kao moderna propaganda koja ljudima govori da trebaju nositi masku ili da se vakcinišu kako bi pomogli drugima.

”Nacistička propaganda je posebno koristila strah od zaraznih epidemija da bi demonizirala Jevreje kao širenje bolesti, kao opasnost za javno zdravlje”, rekla je Vera.

JOŠ JEDNA ZAŠTITA PROTIV VIRUSA pomogla u širenju?!

Ako ste ”anti-masker” ili ”antivakser”, ova demonizacija može zvučati poznato.

”Strah i propaganda bili su psihološko oružje koje su nacisti koristili da nametnu genocidni režim. A danas neki počinju da shvataju zašto nemački narod nije ustao. Strah ih je sprečavao da urade pravu stvar”, kaže Vera.

Upozorila je da je jedna od najvažnijih lekcija koju čovečanstvo može naučiti iz Holokausta da je kada se lekari i vlada udruže, medicina se tada može preokrenuti iz lekovite, humanitarne profesije u ubilački aparat.

”Strah od kritike među članovima medicinske i naučne zajednice stvorio je opasan presedan. Danas su rasprave zabranjene. Lekar ne sme da kaže da se virus eksploatiše da bi se održalo stanje straha. Lekari i naučnici koji izražavaju stavove koji osporavaju zvanične diktate tretiraju se kao jeretici. Preti im gubitak sredstava za život a mediji ce ih cenzurisati i osramotiti”, kako Vera primećuje. 

Kako god, moderni globalistički režim prevazilazi Hitlera, prema rečima Vere Šarav. Čak je uporedila agendu Velikog reseta Svetskog Ekonomskog Foruma sa Hilterovim ”master planom”.

”Hitler je samo gledao na Evropu i pokušao da preuzme Rusiju, ali ipak, nije mislio globalno, ovo je globalno”, rekla je Vera. ”Svaki korak ubilačkog procesa podržala je akademska, profesionalna medicinska ustanova. Lekari i prestižna medicinska društva i institucije pružili su sloj legitimiteta čedomorstvu i masovnom ubistvu civila”.

Opisujući tehnologiju praćenja Kovid-a i dvoklasno društvo ”vakcinisanih” ili ”nevakcinisanih”, Vera je pitala, ”Zvuči li poznato ? Da li će uslediti kampovi, logori ? Jednom kada započnete sa korišćenjem ovih dvoklasnih sistema nećete sprečiti globalni holokaust”.

Na pitanje kako se sve završava, gde je kraj, Vera je odgovorila: ,,Pročitajte ”Veliki reset” od Klaus Švaba. To je neophodno. Cilj svega je uraditi više nego što je to uradio Hitler. Ovo je globalno. Reč je o smanjenju stanovništva”.

”Čovečanstvo mora da se probudi za pretnju koju predstavlja manijakalna elita, ljudi se moraju okrenuti Bogu, svim srcem, sa puno ljubavi, vere i tražiti oproštaj za sve što su uradili, On je jedini spas, pre nego što bude prekasno”, rekla je Vera Šarav.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.