Sve vesti Svet

Sve se otkriva! Rokfeler i naslednici svetskih moćnika sa parama od nafte finansiraju “ekološke pokrete”- preneo Nemački Bild

Sve se otkriva! Rokfeler i naslednici svetskih moćnika sa parama od nafte finansiraju "ekološke pokrete"- preneo Nemački Bild

Svetski moćnici poput porodice Rokfeler i drugih koji vladaju u oblastima rudarstva, finansija i energetike odlučili su da se pozabave novim pravcem delovanja na celokupno društvo.

Ovaj način rada nije nepoznat ali se sada pojavio u Nemačkim mejnstrim medijima koji prenose da Rokfeler i drugi svoj novac prebacuju na račune organizacija koje se “bore” protiv klimatskih promena i za očuvanje ekologije. Poznat je slučaj finansiranja organizacije “Kreni Promeni” pod patronatom “borca” za ljudska prava Sava Manojlovića.

Njihove porodice su stvorile milijarde vrednosti preko naftnih i gasnih kompanija, ali neki članovi moćnih dinastija sada žele da taj novac „operu“ na neki način, kroz razne humanitarne poduhvate i ulaganje u klimatske promene.

I tako upumpaju donacije u organizacije koje blokadama saobraćaja ili senzacionalnim protestnim akcijama remete svakodnevni život građana i time žele da skrenu pažnju na klimatsku krizu. Klimatsku krizu koja je prenaduvana do te mere, da ljudi više i ne razmišljaju šta će sutra da jedu, već da li će neko ispustiti koji kubik CO2 u atmosferu.

Večeras se gasi televizor- Mario ZNA uživo od 20:30h i najnovije zabranjene informacije (Youtube)

Akcija je posebno pokrenuta u Nemačkoj. ali i drugim zemljama poput SAD, Velike Britanije, Italije, Francuske i Australije, talasi su već mesecima veliki – posebno kada se aktivisti drže autoputa.

Neki od radikalnih demonstranata imaju moćne finansijere koji izričito odobravaju i opravdavaju drastične akcije!

Nova moda za novo doba u kojima naslednici gasnih i naftnih kompanija čine sve da sa sebe skinu mrlju prošlosti, tako što će se predstaviti kao spasioci čovečanstva, a zapravo žele potpunu kontrolu nad ostatkom ljudskog kapitala.

NultaTačka