Sve vesti Svet

SVE VAM JE JASNO! PROCURELI PODACI KOJI POKAZUJU DA VIŠE OD POLOVINE COVID HOSPITALIZACIJA SU ONI KOJI SU TESTIRANI TEK NAKON PRIJEMA U BOLNICU

Jedan od dokaza da je „pandemija“ COVID-a totalna histerija su podaci koji su procureli iz Velike Britanije i pokazuju da 56% navodnih COVID hospitalizacija su bili ljudi koji su nakon odlaska u bolnicu imali pozitivan test, a otišli su zbog drugog zdravstvenog problema.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Podaci NHS-a ekskluzivno dostavljeni Telegraph-u navodno pokazuju da su pacijenti koje je britanska vlada računala kao pozitivne na COVID prvobitno primljeni u bolnicu zbog drugih bolesti.

U osnovi, iako su osobe možda „imale COVID“, nije virus bio uzrok traženja medicinske pomoći.
Imate slomljeno stopalo i treba da posetite doktora?

Jednom kada ste primljeni u bolnicu, morate da uradite COVID test i ako ste pozitivni, dodaćete se na listu pozitivnih hospitalizacija, uprkos činjenici da ste prvobitno bili tamo zbog stopala.

Od 56% pacijenata koji su imali pozitivan test nakon prijema, 43% je testirano u roku od dva dana od prijema, a 13% nije testirano danima ili nedeljama.

Pa, koliko je ovih pacijenata sa testom „pozitivnim na COVID“ virus uhvatilo virus dok je bilo u bolnici?
Pored testiranja onih koji su hospitalizovani iz ne-COVID razloga, testovi koji se koriste u britanskim bolnicama često su i brzi antigenski testovi.

Uprkos tome što je američka FDA nedavno ukinula hitno odobrenje za brzi kvalitativni antigenski test Innova SARS-CoV-2 zbog prevelike učestalosti lažno pozitivnih i negativnih rezultata, Velika Britanija je samo produžila hitno odobrenje proizvoda.

Između neispravnih PCR testova i sumnjivih postupaka koje nalaže NHS, stanovnici Velike Britanije trebalo bi da zahtevaju potpunu reviziju svih podataka povezanih sa COVID-19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”