Sve vesti Svet

SVE VIŠE POTVRDA O KRAJU KORONA AGENDE! PRVI KORACI POVLAČENJA IZ VELIKE BRITANIJE

SVE VIŠE POTVRDA O KRAJU KORONA AGENDE! PRVI KORACI POVLAČENJA IZ VELIKE BRITANIJE

Danas su se u Velikoj Britaniji desile krupne stvari, paralelno sa novim dokazima o bahatosti premijera Džonsona koji se jedva drži na funkciji, državni Bi-Bi-Si je najavio kraj korona agende, a ministar zdravlja ove države ukidanje kovid propusnica.

Već krajem januara u Britaniji bi mogle biti ukinute kovid propusnice, objavili su svi britanski mediji i svi naši prokorona mediji, navodeći da je ministar zdravlja Sadžid Džavid ocenio da one nisu više potrebne, uz obrazloženje da omikron soj virusa korona jenjava i da korona postaje isto što i sezonski grip (što je juče izjavio i Bil Gejts).

Trenutno u Engleskoj ljudi moraju da pokažu dokaz o vakcinaciji ili negativan rezultat testa da bi prisustvovali većim događajima ili ušli u noćne klubove.

Ministar zdravlja Džavid je poslanicima rekao da deli njihovo negodovanje po pitanju propusnica, protiv kojih se izjasnilo čak 100 torijevaca.

Kako izveštava „Tajm“, malo je verovatno da će opet glasati za kovid propusnice s obzirom da i iz Ministarstva zdravlja procenjuju da one više nisu potrebne.

MARIO ZNA- BBC IZNEO VELIKU ANALIZU! POČETAK KRAJA PANDEMIJE – VRLO BRZO SE UKIDAJU SVE MERE

Džavid je pre neki dan najavio i smanjenje karantina posle pozitivnog testa na koronavirus. Naime, od sledećeg ponedeljka izolacija će, za one koji su pozitivni, trajati samo pet dana umesto 15, a razlog skraćenja je, kako je objasnio, da bi zaposleni mogli brže da se vrate na posao (kao da do sada nisu išli na posao).

Očigledno je kraj korona agende u režiji globalista, jer je već počela nova fašistička agenda koju je još proletos najavio i Klaus Švab – isključivanje struje (dotoka grejanja, tople vode…) širom sveta.

Posle iznenadnog isključenja struje bez najave za 370.000 domaćinstava u Berlinu prošle nedelje i celodnevnog smrzavanja Nemaca na minusu, pre neki dan su bez struje ostali i stanovnici Buenos Airesa, prestonice Argentine i to na plus 40 stepeni u hladu. I jednima i drugima su vlasti poručile da je glavni razlog nestanka električne energije „klimatska promena“, a zanimljivo je i da između fašističke Nemačke i Argentine postoji jaka veza još od Drugog svetskog rata…

MARIO ZNA JE U NAJNOVIJEM VIDEU NAJAVIO KRAJ KORONA AGENDE I POVLAČENJE STRUČNJAKA I MEDIJA 

NultaTačka/SrbinInfo