Sve vesti Svet

Svetski Ekonomisti najavljuju napuštanje tradicionalnog načina plaćanja i ulazak u GLOBALNI DIGITALNI BLOKČEJN

Svetski Ekonomisti najavljuju napuštanje tradicionalnog načina plaćanja i ulazak u GLOBALNI DIGITALNI BLOKČEJN

Razgovarajući o novom digitalnom dobu u kojem će svaka pojedinačna finansijska transakcija biti dokumentovana na blokčejnu, ekonomista Pippa Malmgren rekla je učesnicima samita Svetske vlade 2022. da je era digitalnog novca Centralne banke, ili CBDC, pred nama.

“Ono što je u osnovi svetskog poretka uvek je finansijski sistem”, rekla je Malmgren, objašnjavajući da je odrasla sa fundamentalnim razumevanjem uloge monetarnih sistema u našem svakodnevnom životu.

“Bila sam veoma privilegovana. Moj otac je bio savetnik Nixona kada smo napustili zlatni standard  ‘71. i tako sam bila odgajana sa nekom vrstom unutrašnjeg pogleda na to koliko je finansijska struktura važna za apsolutno sve ostalo”, rekla je Malmgren.

„I ono što danas vidimo u svetu je da mislim da smo na ivici dramatične promene u kojoj ćemo – i to ću hrabro reći – da ćemo napustiti tradicionalni sistem novca i računovodstva i uvesti novi , a novi – novo računovodstvo – je ono što zovemo blokčejn.”

„To znači digitalno“, nastavila je. “To znači imati gotovo savršenu evidenciju o svakoj pojedinačnoj transakciji koja se dogodi u ekonomiji, što će nam dati daleko veću jasnoću o tome šta se dešava.”

Naravno, vlade koje imaju moć da posmatraju transakcije neke osobe mogu takođe omogućiti vladi da kontroliše šta, ili da li osoba može ili ne može da izvrši kupovinu.

Malmgren je upozorila da digitalna ekonomija preti da poremeti ravnotežu snaga za kolege globaliste i plebs nad kojima oni gospodare, ali je izjavila da želi digitalni ustav ljudskih prava kako bi prava građana bila zaštićena.

Otkrivajući komentari bili su samo jedna od mnogih alarmantnih izjava koje su dali istaknuti globalisti na konferenciji održanoj u Dubaiju u protekla dva dana, koju je započela Becky Anderson s CNN-a koja je samit započela pitanjem: „Jesmo li spremni za Novi svetski poredak ?”

Zaista, dok se establišment ruga i ismejava takozvane teoretičare zavere zbog pobune zbog Novog svetskog poretka, globalisti otvoreno konfigurišu u realnom vremenu kako će novi sistem funkcionisati.

NultaTačka