Sve vesti Svet

TAKER KARLSON OTKRIVA! NSA NJEGOVE MEJLOVE SLALA DRUGIM NOVINARIMA! POKUŠAJ DIZAJNIRANE DISKREDITACIJE!

TAKER KARLSON OTKRIVA! NSA NJEGOVE MEJLOVE SLALA DRUGIM NOVINARIMA! POKUŠAJ DIZAJNIRANE DISKREDITACIJE!
Pisao Elena Vuk

Taker Karlson( Tucker Carlson ) poznati Američki voditelj FoxNjuza( Fox News ), otkrio je juče da je Američka Nacionalna sigurnosna agencija( NSA-National Security Agency ) objavila i poslala njegove e-mailove novinarima i da ga je jedan kontaktirao kako bi ga upozorio na nadolazeći “hit” koji je dizajniran za diskreditaciju voditelja Fox News-a.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Prošle nedelje Karlson je rekao da je Agencija za Nacionalnu Sigurnost špijunirala njegovu komunikaciju e-mail prepiskama u pokušaju da “ovu emisiju digne u vazduh” propuštajući informacije levičarskim novinarima.

NSA je odgovorila negirajući da je špijunirala Karlsona, ponovivši njihovu sumnjivu tvrdnju da prisluškuju samo strane protivnike.

“Taker Karlson nikada nije bio obaveštajna meta Agencije i NSA nikada nije planirala pokušati izbaciti njegov program iz etera”, rekla je NSA u izjavi na Tviteru. „NSA ima stranu obaveštajnu misiju. Ciljamo strane sile, u strane aktivnosti koje bi mogle naštetiti Sjedinjenim Državama. ”

Međutim, tokom jučerašnjeg gostovanja u emisiji Fox Biznis(Fox Businessu) sa Mariom Bartiromo, Karlson je otkrio da ga je novinar kontaktirao radi komentara na sadržaj e-pošte, potvrđujući time da su procurile.

„Bio sam u Vašingtonu na sahrani prošle nedelje i naleteo na nekoga koga dobro poznajem, koji mi je rekao„ Imam poruku za vas “, a zatim mi je ponovio detalje iz e-mailova i tekstova koje sam poslao.. Dakle, to je provereno. A osoba je rekla ‘NSA to ima’, a to je dokazala osoba koja je čitala sadržaj e-pošte, “i to će iskoristiti protiv vas.”

Da budem iskren sa vama, to nikada ne bih rekao u javnosti da je pogrešno, nezakonito ili nemoralno. Zapravo nemaju ništa protiv mene, ali imaju moje e-mailove. Tako sam znao da me špijuniraju, i opet, da budem potpuno otvoren sa tobom – kao defanzivni potez, pomislio sam: “Bolje da kažem ovo naglas.”

„Tada sam saznao za to – a to će uskoro izaći – da je NSA prepustio sadržaj moje e-pošte novinarima u pokušaju da me diskredituje. Znam, jer nazvao me jedan od njih koji je rekao ‘o tome se radi u vašoj e-pošti.”

Dakle, to ni na koji način nije plod moje mašte. Potvrđeno je. Istina je. Ne smeju špijunirati Američke građane – a jesu. Zlokobnije mislim da koriste informacije koje prikupljaju kako bi iskoristili i pretili opozicionim novinarima, ljudima koji kritikuju Bajdenovu administraciju. To mi se trenutno događa … ”

“Ovo su stvari banana republika i zemalja trećeg sveta”, odgovorio je Bartiromo.

Nema sumnje da će mediji i dalje tvrditi da NSA nije prosleđivao Takerove e-mailove, dok je veselo izveštavao o sadržaju njegovih procurelih e-mailova.

Karlson je stalni trn u oku administracije Bajdena i preživeo je brojne napore deformacije i bojkota, oglašavanja krajnje levičarskih aktivističkih grupa i njihovih pro-demokratskih medijskih snaga.

Hoće li “preživeti” ovo?

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”