Sve vesti Svet

TARA READE OPTUŽUJE DŽOA BAJDENA ZA SEKUSALNI NAPAD! ON JE ,,PREDATOR” OTVORITE ISTRAGU!

Pisao Elena Vuk

Tara Reade je u utorak na televiziji FoxNews optužila sadašnjeg predsednika Amerike Džoa Bajdena za seksualni napad. Dok se razgovaralo o iznenadnoj ostavci Cuoma, ona je pozvala na”poravu istragu” protiv predsednika SAD-a, za koga kaže da je “snažan predator”.

 

Ona je takođe kritikovala progresivne grupe poput “Time's Up” za pomaganje u uznemiravanju Cuomovih tužiteljki umesto za pomoć ženama radi zaštite.

“Srce mi je uz hrabre žrtve Cuoma koje su podnele pokušaje njihove diskreditacije kao što sam ja govorila o Bajdenu uz pomoć neprofitnih organizacija koje su trebale da pomgnu ženama, poput Time's Up-a”, rekla je Reade-ova za Fox News.

“Neka postoji mera pravde za žrtve. Pozovimo sada pravu istragu protiv Džoa Bajdena i razotkrijmo korupciju koja štiti moćne predatore. ”

Još u januaru 2020. zatražila je pomoć od “The Time’s Up” Legal Defense Fund-a dok se pripremala za objavljivanje svojih optužbi protiv jezivog Džoa. Uprkos verodostojnom računu, njen zahtev je odbijen, a grupa je rekla da bi njihov neprofitni status mogao biti pogođen potkrepljivanjem njenih navoda jer se Bajden tada borio aktivno za mesto predsednika SAD-a.

Grupa #MeToo u suštini je rekla da je njen seksualni napad besmislen ako ga počini elitni levičar koji je uključen u ključnu političku trku.

VEČERAS OD 20H UŽIVO! NAJGLEDANIJA EMISIJA NA BALKANU SA MARIO ZNA!

Ako joj tada zahtev nije bio jasan, čini se da sad jeste. Reade-ova je uputila poslednji poziv na pravdu i rekla da sada i predsednik Džo Bajden može da podnese ostavku baš kao i Cuomo.

Time's Up počinio je najstrašniju izdaju kako bi zaštitio svoje najmoćnije prijatelje, a ne samo da ne zaštiti žrtve, već i nanosi štetu.”

„Otkrića i Cuomova ostavka signal su moćnim ljudima sa gadnim ponašanjem da će se glasovi žrtava čuti i njihovo ponašanje više neće biti nagrađeno. Čak i ako su guverneri, ni predsednik Sjedinjenih Država, ”

“Nadam se pravdi. Cuomo je danas podneo ostavku, a i Bajden bi trebalo da uradi isto, da podnese ostavku. ”

Bajden je odlučno negirao bilo kakve prekršaje, a njegovi “zaštitnici” pokrivali su ga na svakom koraku. Pre neki dan dan je njegov potparol, Džen Psaki, postala vrlo defanzivna na pitanje o mogućoj istrazi za više žena koje su se javile.

Podrazumevalo bi se da u najmanjem slučaju neko treba da istraži ove optužbe protiv Američkog predsednika Džoa Bajdena.

Nulta Tačka/TheGateWayPundit