Region Sve vesti

TONI CETINSKI ĆE OTKAZATI KONCERT AKO BUDU OBAVEZNE KOVID POTVRDE

Pevač Toni Cetinski (52) razmišlja o tome da otkaže koncert u Zadru koji bi trebalo da održi 22. decembra ukoliko uslov za ulazak na koncert bude kovid potvrda.

„Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva niko nam nije spomenuo kovid potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da, dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan i neću ga ni potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvek nije na prodaju uprkos potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje porodice“, napisao je Cetinski u objavi na Fejsbuku.

Kako kaže, kovid potvrda nije u skladu sa životnim uverenjima njegovih saradnika i njega i podseća da su celu turneju u Sloveniji otkazali iz istog razloga.

„ko se u Boga uzda, gladi se ne boji“, tvrdi Toni i ostalim kolegama želi lep provod i praznike.

„Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi želeli da nas bude! Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gde bili, voli vas vaš Toni“, poručio je pevač.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

Nulta Tačka/SrbinInfo

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! NE PROPUSTITE! ILIJA VUKSANOVIĆ IZ NARODNIH PATROLA KOD MARIO ZNA!