Sve vesti Svet

Tramp poručio Džou Roganu da prestane da se izvinjava rulji koja pokušava da ga cenzuriše

Tramp poručio Džou Roganu da prestane da se izvinjava rulji koja pokušava da ga cenzuriše

Donald Tramp je rekao Džou Roganu da treba da „prestane da se izvinjava“ rulji koja pokušava da ga skine sa Spotifaja zbog izmišljenih „dezinformacija“ i kontroverzi sa n-reči(nigger).

Bivši predsednik je dao komentare nakon što je Rogan objavio video u kojem tvrdi da nije rasista kao odgovor na niz montiranih snimaka tokom 12 godina kada je koristio n-reč.

„Džo Rogan je zanimljiv i popularan momak, ali mora da prestane da se izvinjava lažnim vestima i manijacima i ludacima radikalne levice“, rekao je Tramp.

„Na koliko načina možete reći da vam je žao? Džo, samo se bavi onim što radiš tako dobro i ne dozvoli da te učine slabim i uplašenim. To nisi ti i nikada nećeš biti!” dodao je on.

Nakon što je prvobitno razjasnio svoj odgovor na optužbe za „dezinformacije“ obećanjem da će imati više gostiju naklonjenih establišmentu u svojoj emisiji, Rogan je saopštio još jedno poluizvinjenje nakon što je muzičarka India Arie objavila montažu sa n-reči.

„Oni uzimaju ovaj novac koji je dobijen od striminga, i plaćaju ovom tipu 100 miliona dolara, a nas plaćaju 0,003% penija“, napisala je dobitnica Gremija. “Ne želim da generišem novac koji to plaća”.

SLOBODA NEMA CENU! Sve više povratnika iz Kanade, Amerike i Australije

Rogan je odgovorio rekavši da je njegova upotreba te reči bila za „najveće žaljenje i najsramnija stvar“ koju je ikada izgovorio i izvinio se što je povredio osećanja ljudi.

Tramp je u pravu – izvinjenje rulji koja nema interesa je oprost i koja bukvalno pokušava da vas uništi je velika greška jer ih samo ohrabruje.

Kao što smo istakli, generalno Rogan ostaje prkosan i prihvatio je svoju ulogu simbola slobodnog izražavanja uprkos nemilosrdnoj seriji režimskih napada na njega.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I DR SEMIR OSMANAGIĆ

Nulta Tačka/ZeroHedge