Sve vesti Svet

TRENUTNO POSTOJI 365 STUDIJA KOJE DOKAZUJU EFIKASNOST IVEREMEKTINA I HIDROKSIHLOROKINA U LEČENJU COVID-19 – DA LI ĆE NEKO “MEDICINSKU ELITU” SA NJIHOVOM OBMANOM?

Do sada je sprovedeno 67 Ivermectin COVID-19 kontrolisanih studija koje pokazuju poboljšanje od 67% kod pacijenata sa COVID-om.

Bilo je 298 studija o hidroksihlorokinu koje pokazuju poboljšanje od 64% kod pacijenata sa COVID-19.

Uprkos nauci, dr Fauči i medicinska elita su blokirali upotrebu ovih efikasnih tretmana za pacijente sa koronavirusom.

Dr Robert Maloun, kreator mRNA vakcina, optužio je dr Faučija i druge da lažu i da su krivi za smrt preko 500.000 Amerikanaca sprečavanjem HCK i ivermektina i drugih tretmana kod pacijenata sa COVID-19.

Dr. Malone je u pravu. Dobro je dokumentovano da su se dr Fauči i vrhunski američki lekari urotili da diskvalifikuju i osude hidroksihlorokin kao lek za COVID-19.

Milioni su umrli kao rezultat ovoga.

Kao što je TGP ranije izvestio – nije samo Fauči, već i svi najviši američki medicinski lideri su bili uključeni u laž o hidroksihlorokinu.

Dr Meril Nass, MD, objavila je ovu priču u The Defender. Prema dr Nass, najviši zdravstveni zvaničnici su bili uključeni u zaveru protiv hidroksihlorokina.

Fauči vodi NIAID, Collins je direktor NIH (nominalno Faučijev šef), a Farrar je direktor Wellcome Trust-a. Farar je takođe potpisao pismo Lancet-a. I on je predsednik Naučne savetodavne grupe SZO za istraživanje i razvoj, koja ga je postavila na glavno mesto Solidarity ispitivanja SZO-a, u kojem je 1.000 nesvesnih subjekata predozirano hidroksihlorokinom kako bi se smanjila upotreba tog leka za COVID.

Farar je radio u Vijetnamu, gde je bilo mnogo malarije, i tamo je takođe imao dodira sa SARS-1. Pored toga, bio je jedan od glavnih u Recovery ispitivanju u Velikoj Britaniji, gde je 1.600 ispitanika predozirano hidroksihlorokinom.

Čak i da Farar nije imao ideju o odgovarajućoj dozi hlorokina iz svog iskustva u Vijetnamu, on, Fauči i Collins bi saznali za takva predoziranja nakon što je Brazil rekao svetu o tome kako su greškom predozirali pacijente u ispitivanju hlorokina za KOVID. Otkriće je napravljeno u članku objavljenom u JAMA sredinom aprila 2020. U Brazilu je umrlo 39 procenata pacijenata koji su dobijali visoke doze hlorokina, prosečne starosti 50 godina.

Ipak, ispitivanja hidroksihlorokina Solidarity i Recovery, nastavljena su u junu, zaustavljajući se tek nakon što je otkriveno koliko ekstremne doze daju pacijentima.

Fauči se pobrinuo da kontroliše smernice za lečenje COVID-a koje su proizašle iz NIAID-a, savetujući da se ne koriste lekovi hlorokin i ivermektin. Faučijev NIAID je takođe otkazao prvo veliko ispitivanje lečenja hidroksihlorokinom u ranoj fazi bolesti, nakon što je upisano samo 20 od očekivanih 2.000 ispitanika.

Šta sve ovo znači?

1. Postojala je zavera između pet autora lista Nature i šefova NIH-a, NIAID-a i Wellcome Trust-a da se prikrije laboratorijsko poreklo COVID-a.
2. Postojala je zavera u kojoj su učestvovali Daszak, Fauči i drugi da bi se progurala teorija prirodnog porekla. (Pogledajte druge e-poruke koje su nedavno obelodanjene).
3. Postojala je zavera koja je uključivala Daszac-a da napiše pismo Lancet-u i sakrije njegovo poreklo, da progura teoriju prirodnog porekla i da sve druge ideje predstavi kao teoriju zavere. Collinov blog post je još jedan deo ove priče.
4. Farar je bio blisko uključen u oba velika ispitivanja predoziranja hidroksihlorokinom, u kojima je umrlo ukupno oko 500 ispitanika.
5. Farar, Fauči i Collins su uskratili sredstva za istraživanje koja bi mogla podržati kvalitetna ispitivanja upotrebe lekova hlorokina i ivermektina i drugih prenamenskih lekova koji su mogli da preokrenu pandemiju.

6. Da li su četiri osobe koje su ovde imenovane — Fauči, Daszak, Collins i Farrar — blisko uključene u stvaranje pandemije, kao i u produženje i nepravilne tretmane koji se koriste tokom pandemije?

Više o ovome možete pročitati ovde.

Pa kada će se dr Fauči suočiti sa svojim lažima koje su ubile milione?

Nulta Tačka/GatewayPundit