Sve vesti Svet

TVITER CENZURISAO ČUVENOG VIROLOGA ROBERTA MALOUNA, KREATOR mRNA TEHNOLOGIJE

TVITER CENZURISAO ČUVENOG VIROLOGA ROBERTA MALOUNA, KREATOR mRNA TEHNOLOGIJE

Američkog virologa i imunologa dr Roberta Malouna, čiji je rad baziran na tehnologiji mRNK, Tviter je upravo zabranio jer je obelodanio rizike od mRNK vakcina. Robert Maloun je i nagovestio da je bilo samo pitanje vremena kada će se to desiti.

Dr Maloun je originalni pronalazač mRNA platforme za vakcinu koju koriste Moderna i Pfizer za svoje vakcine protiv Covid-19.

Imajući u vidu status dr Malouna kao arhitekte mRNA vakcina i njegov javni kredibilitet – završio je studije na Harvardskoj medicinskoj školi – verovatno je bio ućutkan zato što je tekući pritisak na vakcinu politički, a ne naučni.

Navodeći zabrinutost u vezi sa uvođenjem vakcina i njihovim povezanim rizicima, lekar obučen na severozapadu pridružio se projektu Unity kako bi se suprotstavio nalozima za obaveznu vakcinaciju protiv Covid-19 u Kaliforniji u novembru.

„Pošto ove vakcine još nisu tržišno odobrene i licencirane, prinuda ljudi, posebno naše omladine, da učestvuju u medicinskim eksperimentima je izričito zabranjena“, rekao je on. „Stoga su zabranjene politike javnog zdravlja koje ispunjavaju opšte prihvaćene kriterijume za prinudu da bi se učestvovalo u kliničkim istraživanjima”.

U nastavku pogledajte intervju Kristi Li sa dr Malounom:

MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/InfoWars