Sve vesti Svet

U AMERICI POČINJU SA VAKCINACIJOM DECE MLAĐE OD 12 GODINA DO ZIME. IZVEŠTAJ

Vakcina protiv COVID-a 19 mogla bi uskoro biti i zvanično odobrena za hitnu upotrebu za decu mlađu od 12 godina čak i pre zime, izveštava NBC News.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Službenik Uprave za hranu i lekove (FDA) rekao je da će deca do tada verovatno moći da dobijaju vakcinu po hitnom odobrenju, s ciljem da ubrzo nakon toga ona bude potpuno odobrena.

Zvaničnik je rekao da FDA želi najpre da se završe ispitivanje na mlađima od 12 godina. Pribavljanje podataka o praćenju toka nakon vakcinacije moglo bi da olakša odobravanje vakcinacije, navodi NBC, FDA je koristila dvomesečne kontrolne podatke iz kliničkih ispitivanja za odrasle.

Trenutno je vakcina protiv COVID 19 odobrena za decu stariju od 12 godina.

SZO MENJA ,,GREŠKE” IZ PRVOBITNOG IZVEŠTAJIMA O PRVIM SLUČAJEVIMA COVID-a U VUHANU ALI NE ŽELI DA OBJAVI OSNOVNE PODATKE

Vest dolazi usled kolebanja kada je reč o vakciniaciji jer je dobar deo nacije i dalje nevakcinisan te su demokrate u velikoj panici.

Bajden i članovi njegove administracije konstantno naglašavaju potrebu da se što više amerikanaca vakciniše te čak koriste i generalnog hirurga Viveka Murthy-ja koji je pre dva dana pred nacijom svedočio o smrti čak 10 članova njegove porodice.

Predstavnici ,,duboke države” su nedavno kako bi vakcinisali celu naciju uveli i akciju ,,od vrata do vrata” gde civili, obučeni u agente prodaje odlaze na kućni prag amerikanaca sa željom da ih nagovore da se vakcinišu. Otišli su toliko daleko da čak obučeni agenti najpre moraju da prolaze kroz treninge i imaju urađene priručnike u kojima se naravno ne navode moguće nuspojave od vakcina.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”