Srbija Sve vesti

UHVAĆENI U NAJVEĆOJ LAŽI! ANA BRNABIĆ I N1 OBJAVILI DA JE U SRBIJI VAKCINISANO 50,1% PUNOLETNOG STANOVNIŠTVA! SLAGALA ČAK ZA VIŠE OD POLA MILIONA STANOVNIKA

Vreme u kojem živimo zadnjih skoro dve godine dovelo je do eksplozije širenja straha, panike i lažnih vesti, prvenstveno od strane medija koje takve vesti prenose  a sa druge strane odgovornih lica sa vrha vlasti i ,,opozicije” kojima je samo poznat metod ,,vladaj uz pomoć straha”.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Pored toga, i mnogi građani koji su uvučeni u vrtlog straha, laži i prevare samoinicijativno šire problematične vesti, izjave, pretnje pokušavajući da se dodvore onima koje na najgori način prozivaju pa čak i mrze.

Na taj način dobijamo saradnju onih koji nemaju oči da vide jedni druge kao što je slučaj i ovog puta kada televizija N1 koja je potpuno usmerena ka osporavanju vlasti ipak u ,,dobrom duhu” prenese lažnu informaciju koja svakako ugrožava ovaj napaćeni narod.

Šta se desilo?

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić je danas, verovatno usplahireno na svom zvaničnom tviter profilu objavila da je Srbija dostigla famoznu brojku od 50,1% revakcinisanih punoletnih građana Srbije.

Opozicioni N1 je brže bolje poleteo da prenese ovaj tvit kao što su poleteli i da prenesu fotografije Dragana Đilasa koji pozira čekajući da se vakciniše onomad vakcinom koju je nabavio Vučić kojeg Đilas ne može da podnese ali ipak mu veruje dovoljno da mu poveri život.

Naša redakcija kao i sve redakcije koje se mogu nazvati redakcijama imamo obavezu da stopiramo i osudimo najpre objavljivanje lažnih vesti a nakon toga i širenje dezinformacija. Znamo gde živimo, tako da nemam koga od nadležnih da pozovemo da reaguju ali imamo vas koji ćete ovo uputiti na adrese na koje treba da uputite.

Matematika je jednostavna, znamo da nije jača strana premijerke kao ni maternji jezik ali opet postoji digitron koji vam može pomoći da jednostavnim putem izračunate koliko je zaista punoletnih stanovnika Srbije vakcinisano.

Pa da krenemo:

Ana Brnabić kaže da je vakcinisano 50,1% punoletnih građana Srbije (2.705.458)

Sa druge strane imamo zvaničan, globalni ,,treker” websajt koji radi u sklopu Googla – OurWorldinData na kojem se jasno vidi da je do pre dva dana u Srbiji vakcinisano 39% stanovništva, ukupnog stanovništva tačnije – negde oko 2.700.000 građana.

Ovo je samo prvi deo slagalice koju nije složila ,,BurnABitch-ka” ona kaže da je vakcinisano 2.705.458 a treker 2.700.000 i nešto više- 

Za Anu je njen broj 50 % a za algoritam koji je verovanto malkice pametniji od nje to je 39% ali to nije sve, idemo dalje sa brojkama, ovo iznad može možda da se ospori.

Pazite sad:

Ukoliko odete na zvanični sajt SrbijaIzbori 2020, upoznaćete se sa brojem građana koji imaju pravo glasa što znači da imaju preko 18 godina.

Kada vidite da je konačan broj kojeg je 2016 godine utvrdila Republička Izborna komisija 6.739.441 dovoljno je da samo ovaj broj podelite sa dva što ga izjednačava sa 50%.

6.739.441 podeljeno sa dva ili 50% od tog broja je – 3.369.720 

Ovde imamo rezultat kakav imamo 3.369.720  je 50% punoletnog stanovništva Srbije a za Anu je 50,1% 2.705.458 

Razlika između istine i histerije u ovom slučaju je velika i ona iznosi čak 664.262 nepostojeće punoletne osobe koje su se vakcinisale.

Da ne budemo licemerni kao oni, ali i da vam damo motivaciju da i sami istražite i izračunate za koliko su slagali Ana Brnabić i N1 donosimo vam zvanični izveštaj iz RIK-a za 2020 godinu.

Umanjite za 150.000 i opet su slagali za oko pola miliona.

Sa ovim završavamo ovde. Matematika je egzaktna, ne može se prevariti.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”