Srbija Sve vesti

UJEDINJENI PROTIV KOVIDA BI DA MERE BUDU JOŠ STROŽIJE: ,,OVO JE ŠMINKANJE MRTVACA, SVE BI TREBALO RESETOVATI”

Nismo morali dugo da čekamo da se oglase provakserski mediji zajedno za organizacijama koje naginju ka fašističkim merama kako bi i ovako drastične mere uvođenja kovid propusnica bile kritikovane kao blage.

Ako ste mislili da su prestali da se bave korona histerijom i prešli striktno na novu agendu, ekološku, prevarili ste se jer ponovo su se oglasili oni koji su poznati po ciljevima kao što su zaključavanje naroda, oduzimanje prava građanima i potpuna diskriminacija na osnovu vakcinalnog statusa, da dobro ste pročitali Ujedinjeni Protiv Kovida.

„Imamo svaki dan Dan žalosti, svakodnevno umire između 100 i 200 ljudi, ovde zastave treba da budu spuštene na pola koplja, da se sluša ozbiljna muzika, ukinu rijalitiji, a nakon toga da se kazne i uklone ljudi iz medija koji šire teorije zavere… Pa, uvesti obaveznu vakcinaciju, da se uvedu mere, pa na kraju dođete do kovid propusnica koje bi važile na društvo koje je to shvatilo“, kaže Vuk Vučić iz Ujedinjenih protiv kovida.

Na „da“ za zatvaranje svega što nije neophodno u 17 sati i „da“ za zabranu okupljanja, medicinski deo je od ostatka Kriznog štaba dobio „ne“. Jedina restriktivna promena su kovid propusnice koje će važiti tokom tri noćna sata.

„Skandalozno kasno doneta mera i to je „šminkanje mrtvaca“, to je tako simbolična mera koja neće uticati na učestalost obolevanja. Dakle, premijerka i predsednica Kriznog štaba je u pravu utoliko što, kako kaže, ona ne veruje u mere, ali ne veruje u ovakve mere kakve je donela – a to su besmislene mere“, navodi epidemiolog Zoran Radovanović.

Dokle će ovakve organizacije nastaviti da promovišu ideologiju koja je slična onoj iz Nemačke 3oih i s početka 40ih ne znamo ali na svu sreću, ovakve organizacije nemaju jako uporište u Srbiji.