Sve vesti Svet

VAERS IZVEŠTAVA DA JE JEDNA BEBA PREMINULA OD VASKULARNIH KOMPLIKACIJA NAKON DOJENJA MLEKOM MAJKE VAKCINISANE PFIZER VAKCINOM

Pisao Elena Vuk

Ovaj slučaj je drugi poznati izveštaj o umiranju beba nakon dojenja mlekom vakcinisane majke, protiv covid-a.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Beba koja je dojila šest nedelja postala je neobjašnjivo bolesna sa veoma visokom temperaturom nakon što je bebina majka primila vakcinu protiv COVID-19, a umrla je nekoliko nedelja kasnije sa krvnim ugrušcima u svojim “jako upaljenim arterijama”, prema izveštaju o neželjenim događajima nakon vakcine dostavljenom Američkoj vladi.

Neidentifikovana 36-godišnja žena iz Novog Meksika rekla je da je primila prvu dozu Pfizer vakcine protiv Covid-a, 4. juna 2021. godine kada je dojila svoje šestonedeljno novorođenče, prema izveštaju podnesenom Vaccine Adverse Sistem-u (VAERS- Vaccine Adverse Event Reporting System).

“17. jula moja beba je preminula”, prvi put se pojavio u VAERS-ovom izveštaju 13. avgusta 2021. godine.

Krvni ugrušci, upaljene arterije

Beba, dečak se “jako razboleo i imao visoku temperaturu” 21. juna je lečen dve nedelje u bolnici, intravenoznim antibioticima zbog, kako se pretpostavlja, bakterijske infekcije.

Izveštaj VAERS-a kaže da bolnički testovi “nikada nisu pronašli nikakve specifične bakterije”, a njegovu dijagnozu nazvao je “kulturalno negativna sepsa”. U njemu se navodi da je na kraju dvonedeljnog boravka u bolnici bio pozitivan na rinovirus i da je poslat kući.

Kod kuće, beba je tokom naredne nedelje razvila dodatne simptome, uključujući natečene kapke,”čudne osipe” i povraćanje. Majka ga je vratila u bolnicu 15. jula kada mu je dijagnostifikovana “atipična Kawasaki bolest”.

Klinika Mayo opisuje Kawasaki bolest kao stanje koje prvenstveno pogađa decu i uzrokuje oticanje (upalu) u zidovima arterija srednje veličine po celom telu. Najčešće su pogođene koronarne arterije koje snabdevaju krv srčanom mišiću, ali bolest može uticati i na limfne čvorove koji nabubre tokom infekcije, kao i na membrane unutar usta, nosa i grla.

Većina slučajeva Kawasaki bolesti „obično se leči i većina dece se oporavi od ove bolesti bez ozbiljnih problema i posledica“, prema internet stranici klinike Mayo.

ČOVEK KOME JE SUĐENO JER JE ZARAZIO 8 OSOBA SA COVID-om, KAZNA OD 5 GODINA ZATVORA

Nakon što je beba vraćena u bolnicu 15. jula, “nedugo nakon toga je preminula od ugrušaka u svojim jako upaljenim arterijama”, navodi se u izveštaju VAERS-a koji netačno navodi starost majke, 36 godina, za starost preminule osobe.
Navedeno je nekoliko drugih detalja o slučaju. Majka izveštava da se rodio tri nedelje ranije kada je razvio upalu slepog creva.

U izveštaju o sistemu neželjenih dejstava i reakcija na vakcine dovelo je u pitanje ulogu vakcine protiv covid-a i smrti njene bebe. „Zanima me da li je spike protein mogao proći kroz majčino mleko i izazvati upalni odgovor kod mog deteta. Kažu da je Kawasaki bolest vrlo slična Multi-sistemskom upalnom sindromu kod dece koju viđaju u post-covid infekcijama ”, rekla je.

“Međutim, ako znaju da antitela prolaze kroz majčino mleko kao dobra stvar, zašto onda spike proteini ne bi prošli i kroz majčino mleko i potencijalno prouzrokovali probleme.”

Spike protein u majčinom mleku?

U Maju je kanadski istraživač vakcina i virusni imunolog Byram Bridle sa Univerziteta Guelph u Ontariju upozorio slušatelje podcasta da dojilje koje su vakcinisane protiv Covid-a imaju rizik od prenosa spike proteina COVID-a iz majčinog mleka.

Bridle je citirao Pfizer-ovu „studiju biodistribucije“ nosača lipidnih nanočestica u svojoj vakcini koja je pokazala da sastojci nisu ostali u blizini mesta ubrizgavanja u mišić ruke kako je predviđeno, već su se neočekivano raspršili po organima po celom telu.

Bridle je izjavio da će se „svi proteini u krvi koncentrisati u majčino mleko“, a „pronašli smo dokaze o bebama koja imaju smetnje krvarenja u gastrointestinalnom traktu“ u VAERS -u.

Jedan VAERS izveštaj opisuje petomesečno dojeno dete čija je majka primila drugu dozu Pfizer vakcine protiv Covid-a u Martu. Sledećeg dana, beba je dobila osip i postala je “neutešna”, odbila je dojiti i dobila je temperaturu. U izveštaju se kaže da je beba hospitalizovana sa dijagnozom trombotične trombocitopenične purpure, retkog poremećaja krvi u kojem se krvni ugrušci stvaraju u malim krvnim žilama po celom telu. Beba je umrla.

Dr. Entoni Fauči savetuje novim majkama da je “dobra ideja” da se nastavi sa dojenjem beba nakon primljene vakcine protiv Covid-a.

Inače, studija Harvard-Pilgrim Healthcare-a iz 2009. otkrila je da je VAERS-ov pasivni sistem izveštavanja obuhvatio samo jedan posto stvarnih neželjenih događaja koji su trebali biti priavljeni ovom sistemu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/LifeSiteNews