Sve vesti Svet

VEĆE LUDILO NEĆETE VIDETI! CDC U NAJNOVIJEM PRIRUČNIKU ZA PONAŠANJE U TOKU OLUJNE KATASTROFE PREPORUČUJE AMERIKANCIMA ŠTA PRVO DA RADE: ,,VAKCINIŠITE SE, DRŽITE DISTANCU”

Savet CDC-ja verovali ili ne govori ljudima da u toku tropske oluje ,,Henri” ukoliko se nađu na njegovom putu najpre se vakcinišu kako bi se pripremili za oluju.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Apsurdni savet se nalazi u CDC-jevim zavetima za ,,Pripreme za uragan ili tropskuoluju”.

Očigledno je da je stranica pretprela promenu nakon korona histerije koja je počela 2020. godina i sada upućuje pojedince ,,koji se pripremaju za uragan” da pre nego što urade bilo šta se vakcinišu.

,,Vakcinišite se protiv COVID-a 19 što je pre moguće. Vakcine protiv COVID-a 19 štite vas od bolesti ili teških oboljenja nastalih COVID-om 19 a vakcine mogu da zaštite ljude oko vas”, navodi se na stranici.

Zvanična stranica CDC-ja i preporuka- https://www.cdc.gov/nceh/features/hurricanepreparedness/index.html

Linkovi na stranici sa dodatnim savetima o pripravnosti govore ljudima na putu potencijalno opasnog po život zbog uragana da nose maske i pridržavaju se socijalne distance.

,,Kada proveravate komšije ili prijatelje, svakako sledite preporuke o socijalnom distanciranju (najmanje dva metra rastojanja) i druge preporuke CDC-ja kako bi zaštitili sebe i druge”, navodi se na web stranici.

Ažuriranje stranice takođe sada govori ljudima koji napuštaju svoje domove usled bujica i katastrofalnih poplava da zapamte da moraju da skapuju sredstva za dezinfekciju ruku.

,,Pripremite ,,prvu pomoć” sa ličnim stvarima bez kojih ne možete da funckionišete u toku vanrednog stanja. Uključiti predmete koji mogu da vam pomognu u zašiti protiv COVID-a 19, poput sredstava za dezinfekciju ruku ili bar tečnog sapuna, dezinfekcijskih maramica i maski za lice koje bi trebalo da imaju dva ili više slojeva.

NE PROPUSTITE NAJGLEDANIJU EMISIJU UŽIVO! MARIO ZNA! OD 20h!