Sve vesti Svet

Večeras je medicina ostala bez jednog od najvećih stručnjaka- Preminuo je dr Vladimir Zelenko

Večeras je medicina ostala bez jednog od najvećih stručnjaka- Preminuo je dr Vladimir Zelenko

Nakon borbe sa teškom bolešću večeras je preminuo čuveni medicinski stručnjak dr Vladimir Zelenko.

Kako je ranije pisala redakcija NT Zelenko se borio sa težim oblikom raka a koristio je svaku moguću priliku pre nego što je prebačen na intezivnu kliniku da komunicira sa javnošću.

Njegovu smrt potvrdili su iz sedišta laboratorija dr Vladimira Zelenka “Zelenko labs”.

Poznati lekar je imao bogatu biografiju a poslednjih nekoliko godina spasio je stotine hiljada života uz svoj protokol lečenja Covida u ranoj fazi uz pomoć vitamina i lekova koji su zabranjeni od strane farmakomafije.

Čuveni dr Vladimir Zelenko u teškom stanju, prebačen na intezivnu negu- Spasio stotine hiljada života od COVID tiranije

Vladimir (Zev) Zelenko (rođen 1973)  je ukrajinsko-američki porodični lekar i autor poznat po promovisanju kombinacije tri leka hidroksihlorokina, cink sulfata i azitromicina kao deo eksperimentalnog ambulantnog lečenja COVID-a 19 koji je promovisan kao Zelenkov protokol. Takođe je otkrio mnoge anomalije koje nastaju nakon vakcinacije protiv COVID-a.

Zelenko je 23. marta 2020. objavio otvoreno pismo američkom predsedniku Donaldu Trampu u kojem je izneo da je uspešno lečio stotine svojih pacijenata sa COVID-19 petodnevnim kursom svog Protokola. Zelenkov protokol lečenja brzo je stekao poverenje širom SAD-a kao i od samog predsednika Amerika Donalda Trampa i njegove administracije koji su ga promovisali, uključujući Rudija Đulijanija i šefa kabineta Bele kuće Marka Medousa.

Ništa nije SLUČAJNO- Depopulacija je u toku a TRANSHUMANISTI imaju plan kako da ZAMENITE DECU!

Vladimir Zelenko je rođen u Kijevu 1973. godine. Njegova porodica se preselila u SAD kada je imao tri godine i nastanila se u naselju Sheepshead Bai u Bruklinu u Njujorku.

Zelenko je pohađao medicinsku školu na Državnom univerzitetu Njujorka u Bufalu, gde je stekao zvanje doktora medicine 2000. godine.

NultaTačka