Sve vesti Svet

VELIKA VEST! Direktor Fajzera priznao da je virus stvoren u laboratoriji (VIDEO)

VELIKA VEST! Direktor Fajzera priznao da je virus stvoren u laboratoriji (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Izvršni direktor Fajzera, Albert Bourla priznao je da je njegova kompanija proizvodila SARS-CoV-2 u svojim laboratorijama za razvoj mRNA vakcina umesto da koristi korona virus koji se pojavljuje u prirodi.

Bourla je dao komentare tokom intervjua za CNBC u decembru 2021. dok je objašnjavao kako Fajzer preformuliše mRNA vakcinu posebno za lečenje blagog Omicron soja.

“Podaci koje smo dobili su od onoga što mi zovemo pseudovirusom, tako da to nije pravi virus, to je virus koji smo konstruisali u našim laboratorijama i identičan je sa virusom soja Omicrona”, rekao je Bourla.

“Pseudovirus” kako je Bourla opisao je rekombinantna virusna čestica kojom je laboratorijski manipulisano od nekoliko različitih virusa kako bi se napravio patogeniji virus.

Drugim rečima, Bourla je priznao da Fajzer sprovodi istraživanje funkcija u potrazi za stvaranjem vakcine za Omicron soj.

Taj opasan proces je upravo ono što je predsednik EcoHealth Alliance Piter Dažak 2019. objasnio da su njegove kolege radile na Institutu za virusologiju u Vuhanu u Kini s korona virusima slepih miševa.

Svetske vlade i globalne institucije poput Svetske zdravstvene organizacije do danas još uvek tvrde da je Covid-19 došao od slepih miševa na ribljoj pijaci u Vuhanu uprkos ogromnim podacima koji upućuju na Institut za virusologiju u Vuhanu kao pravo poreklo Covid-a.

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ I MARIO ZNA IMUNIZOVALI KRIZNI ŠTAB

To je verovatno zato što su ključni američki naučnici uključeni u ovo istraživanje, poput Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), znali da Covid verovatno dolazi iz laboratorije u Vuhanu, ali su radili na tome da to sakriju.

Bourlino priznanje je samo pokriće za curenje Covid-a iz laboratorije u Vuhanu sada kada dokazi postaju nepobitni da je virus potekao iz laboratorije kao rezultat opasnog dobitka funkcije istraživanja koje finansira EcoHealth Alliance i Američki NIH.

Nulta Tačka/InfoWars