Sve vesti Svet

VELIKA VEST! SAMO 2% HOSPITALIZACIJA JE ZAPRAVO BILO POVEZANO SA COVID-om 19 U 2020. GODINI

Nacionalni izveštaj o bolničkom lečenju za Covid-19, jasno objašnjava da je samo 2% hospitalizacija u 2020. godini bilo povezano s Covid pacijentima. Vest je šokirala pojedince, ali ne i mrjnstrim medije koji su pokušali da diskredituju ovu vrlo bitnu informaciju.

Dana 28. oktobra 2021. godine Tehnička agencija za informacije o hospitalizaciji (ATIH) objavila je izveštaj o bolničkim aktivnostima povezanim sa Covidom-19 u Francuskoj u 2020. godini. Saznajemo da je te godine Covid-19 činio samo 2% svih hospitalizacija.

Brojke iz izveštaja daju jasnu sliku o novom skandalu: “Tokom 2020. godine 218.000 pacijenata hospitalizovano zbog potrebe lečenja od COVIDa-19 ”, što predstavlja “ 2% svih hospitalizovanih pacijenata, svih bolničkih kapaciteta zajedno ”.

Sada se vratite u prošlu godinu i recite nam kakav je bio vaš osećaj gledajući medije i slušajući Vučića, krizni štab, mejnstrim “stručnjake” i medije? Koliko su medijskog prostora uzele Covid-19 vesti, izjave i izveštaji? Iskreni da budemo, svi su bili spremni na “apokalipsu” i puna groblja. Kada smo ugledali preuređeni sajam, Beogradsku Arenu i bolničke krevete, svi smo pomislili da su bolnice pune. Vučić, Brnabićka, Lončar, klika i mediji su kao papagaji ponavljali da su bolnički kapaciteti pred saturacijom.

NultaTačka/ATIH/Logično