Stav

VELIKI RESET NIKOGA NE ŠTEDI: Farma Amiša pod pretnjom Američke savezne vlade zbog KLIMATSKE AGENDE

VELIKI RESET NIKOGA NE ŠTEDI: Farma Amiša pod pretnjom Američke savezne vlade zbog KLIMATSKE AGENDE

Milerova farma organske hrane koja se nalazi u udaljenom Amiškom selu, Bird-In-Hand u Pensilvaniji postoji skoro 30. godina.

Ovih dana na Milerovu farmu poslate su naoružane jedinice sa zahtevom da prestane sa radom jer njegova tradicionalna praksa proizvodnje hrane se više ne uklapa sa propisima Američke vlade.

Milerova farma snabdeva svoje kupce svime, od govedine hranjene travom i sirnim proizvodima, do sirovog mleka i organskih jaja. Ova farma takođe proizvodi mlečne proizvode od Bivola, takođe hranjenih travom. Farma nudi i različitie druge proizvode.

Milerova farma ima čak 4000. članova u svom privatnom klubu hrane koji plaćaju vrhunsku cenu za vrhunske, organske proizvode.

Članovima privatnog kluba je zadovoljstvo da se hrane domaćim proizvodima sa farme koja svoje proizvode obrađuje na prirodan način. Farma ne prerađuje svoje meso i mlečne proizvode u objektima Američkog ministarstva poljoprivrede jer Miler smatra da taj način obrade hrane je čini manje hranljivom.

Prvi slučaj! Vakcinisani italijan zaražen Covidom, Majmunskim boginjama i HIV-om ODJEDNOM

Vlasnik ove farme tvrdi da proizvodi hranu onako kako je Bog to zamislio, ali Američka vlada to ne vidi tako.

Vlada takođe želi da izrekne više od 300.000 dolara kazne. Iznos ove kazne je toliko visok da farma ne bi mogla da nastavi sa daljim poslovanjem. Drugim rečima, ovom kaznom bi zatvorili farmu;

Deluje kako su ovi propisi još samo jedni u nizu kreiranja Velikog Reseta i transhumanizma kao njegove osnovne prirode. Želje da se svaki aspekt ljudskog društva stavi pod kontrolu privatnih korporacija i države. Regulative ove vrste bi primoralne farmere da se usaglase sa novim i neprirodnim načinima proizvodnje hrane ili da prestanu sa radom.

Sa druge strane potrošači bi umesto zdrave prirodne hrane jedino mogli da kupe veštački obrađivanu i daleko nekvalitetniju hranu što bi na duge staze moglo da se odrazi na ljudsko zdravlje.

Ako se politike vlada širom sveta nastave u ovom pravcu, nakon farmera bi i pojedinci koji uzgajaju hranu i životinje za sopstvene potrebe postali ugroženi. Eventualni zakoni bi mogli otežati ili onemogućiti proizvodnju hrane što bi običnog čoveka učinilo apsolutno zavisnim od korporacija koje proizvode i prodaju hranu.

U prilog ovoj tezi ide i činjenica da Milerova farma ne koristi benzin i đubrivo u obradi hrane, pa s toga rat između Rusije i Ukrajine ne utiče na rad farme i njene produktivnosti, za razliku od svakog drugog konkurenta u zemlji.

Milerova farma ne zavisi od velikih industrija, propisa i vlade, u potpunosti je nezavisna i slobodna. Farma proizvodi i prodaje hranu bez ikakvog uplita i pomoći od strane države.

Šta će biti sa Srbišima?

Uzimajući sve ovo u obzir, trebamo se zapitati šta će se nadalje dešavati u Srbiji i regionu.

Ili duhovitije rečeno, šta će biti sa Srbišima? Onim tradicionalnim koji žive širom Srbije i obrađuju svoju zemlju za sopstvene potrebe, i modernim Srbišima koji koriste najmodernije alate u preradi hrane i trenutno se bore za svoja prava.

Šta mi kao građani trebamo uraditi kako jednog jutra ne bi došlo do toga da nam preti kazna od 300.000 dolara zbog tradicionale proizvodnje hrane? Šta mislite?

Od pomoći bi bila solidarnost u trenutnoj borbi srpskih poljoprivrednika da normalno rade i privređuju te kupovina namirnica od lokalnih farmera ne lanaca mega-marketa kada god smo u prilici.

Želite da pomognete Milerovoj Farmi?

Za sada, ukoliko ste čitalac Nulte Tačke koji živi u SAD-u, možete pomoći Milerovoj farmi tako što ćete potpisati peticiju da farma nastavi sa svojim operacijama na dosadašnji, tradicionalan način.

Ovime bi ste dali soj doprinos očuvanju i zaštiti prozvodnje hrane na tradicionalan način, održavanju kvaliteta hrane i nezavisnosti proizvođača.

NultaTačka/Rebel News