Srbija Sve vesti

VINJAK?! Vesna Pešić isprozivala Đokovića: Kad zaraziš mozak mnogo ne valja- udarila i po bosanskim PIRAMIDAMA

VINJAK?! Vesna Pešić isprozivala Đokovića: Kad zaraziš mozak mnogo ne valja- udarila i po bosanskim PIRAMIDAMA

Novak Đoković pridržava se odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa. Zbog takvog stava svesno propušta  turnire koji se organizuju u korona fašističkim zemljama.

Poslednja u nizu koja se osmelila da udari po Đokoviću je i Vesna Pešić. Od momenta kada je javnosti saopštio svoju odluku, ne prestaju komentari, uglavnom kritičke sadržine tj. sa strane onih koji su “iznenada preživeli”.

Nakon osvajanja Vimbledona, Đoković nije imao zvaničan meč, propustio je masters u Montrealu, a takođe nije ni deo mastersa u Sinsinatiju. Iako je, u međuvremenu, došlo do popuštanja mera u Americi, srpski as još uviek nije siguran da li će mu biti omogućeno da se pojavi na prestižnim teniskim terenima u Njujorku.

Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziš mozak, mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle – prozvala je Vesna Pešić na Tviteru.

Vesna Pešić je očekivano bila poprilično oštra sa iznošenjem svoje ideologije , ali imajući u vidu veličinu i karakter Novaka, vrlo verovatno da ova izjava Pešićeve neće privući Đokoviću nikakvu pažnju.

Pešićevu već godinama na društvenim mrežama prozivaju za prekomernu konzumaciju alkohola (vinjaka) te je i ona sama često na meti kritika kao i zbog svojih čestih gramatičkih grešaka u toku pisanja tvita.

VINJAK - Page 13

NultaTačka