Sve vesti Svet

VODEĆI IZRAELSKI IMUNOLOG NAPISAO OTVORENO PISMO: VREME JE DA SE PRIZNA NEUSPEH

VODEĆI IZRAELSKI IMUNOLOG NAPISAO OTVORENO PISMO: VREME JE DA SE PRIZNA NEUSPEH

Profesor Ehud Kimron, šef Odseka za mikrobiologiju i imunologiju na Univerzitetu u Tel Avivu i jedan od vodećih izraelskih imunologa, napisao je otvoreno pismo u kojem oštro kritikuje izraelsko – i globalno – upravljanje pandemijom korona virusa.

Originalno pismo na hebrejskom: N12 Vesti (6. januar 2022); Pogledajte takođe: Predviđanje profesora Kimrona iz avgusta 2020: „Istorija će suditi o histeriji“ (INN).

Ministarstvo zdravlja, vreme je da priznamo neuspeh.

Na kraju, istina će uvek biti otkrivena, a istina o politici korona virusa počinje da se otkriva. Kada se destruktivni koncepti urušavaju jedan po jedan, ne preostaje ništa drugo nego da se kaže stručnjacima koji su vodili upravljanje pandemijom – rekli smo vam.

Dve godine kasnije, konačno shvatate da se respiratorni virus ne može pobediti i da je svaki takav pokušaj osuđen na propast. Ne priznajete to jer u poslednje dve godine niste priznali skoro nijednu grešku. Ipak, u retrospektivi, jasno je da ste gotovo u svim svojim akcijama pogrešili, a čak i mediji već teško pokrivaju vašu sramotu.

Uprkos godinama posmatranja i naučnih saznanja, odbili ste da priznate da infekcija dolazi u talasima koji blede sami od sebe. Insistirali ste na tome da svaki pad talasa pripišete isključivo svojim akcijama i tako ste lažnom propagandom „pobedili kugu“.

I opet si ga pobedio, i opet i opet i opet.

Odbili ste da priznate da je masovno testiranje neefikasno, uprkos vašim sopstvenim planovima za vanredne situacije koji to eksplicitno navode („Plan pripravnosti zdravstvenog sistema za pandemiju gripa, 2007”, str. 26).

Odbili ste da priznate da preležana bolest pruža bolji imunitet od vakcine, uprkos prethodnim saznanjima i zapažanjima koja pokazuju da je veća verovatnoća da će vakcinisani ljudi koji nisu preležali bolest biti zaraženi nego oporavljeni od kovida.

Odbili ste da priznate da su vakcinisani zarazni uprkos zapažanjima. Na osnovu ovoga, nadali ste se da ćete vakcinacijom postići imunitet stada – i u tome niste uspeli.

Insistirali ste da ignorišete činjenicu da je bolest nekoliko desetina puta opasnija za rizične grupe i starije osobe nego za mlade koji nisu u rizičnim grupama, uprkos saznanjima koja su stigla iz Kine još 2020. godine.

Odbili ste da usvojite „Baringtonovu deklaraciju“, koju je potpisalo više od 60.000 naučnika i medicinskih stručnjaka, ili druge zdravorazumske programe.

Izabrali ste da ih ismejete, klevetate, izvrnete ruglu i diskreditujete.

Umesto pravih programa i ljudi, izabrali ste profesionalce kojima nedostaje odgovarajuća obuka za upravljanje pandemijom (fizičari kao glavni savetnici vlade, veterinari, službenici obezbeđenja, medijsko osoblje, itd.).

Niste uspostavili efikasan sistem za prijavljivanje neželjenih efekata vakcina, a izveštaji o neželjenim efektima su čak i izbrisani sa vaše Fejsbuk stranice.

Lekari izbegavaju da povezuju neželjene efekte sa vakcinom, da ih ne biste progonili kao neke od njihovih kolega. Zanemarili ste mnoge izveštaje o promenama u intenzitetu menstruacije i vremenima menstrualnog ciklusa.

Sakrili ste podatke koji omogućavaju objektivno i pravilno istraživanje (na primer, uklonili ste podatke o putnicima na aerodromu Ben Gurion). Umesto toga, odlučili ste da zajedno sa višim rukovodiocima kompanije Pfizer objavite neobjektivne članke o efikasnosti i bezbednosti vakcina.

Nepovratna šteta za poverenje.

Međutim, sa visine svoje oholosti ignorisali ste i činjenicu da će se istina na kraju otkriti. I počinje da se otkriva. Istina je da ste doveli poverenje javnosti u vas na neviđeno nizak nivo i da ste narušili svoj status izvora autoriteta.

Istina je da ste bezuspešno spalili stotine milijardi šekela – za objavljivanje zastrašivanja, za neefikasne testove, za destruktivne blokade i za remećenje rutine života u poslednje dve godine.

Uništili ste obrazovanje naše dece i njihovu budućnost. Kako svedoče direktori škola širom zemlje, učinili ste da se deca osećaju krivim, uplašena su, puše, piju, postaju zavisni, napuštaju školu i svađaju se. Naneli ste štetu sredstvima za život, ekonomiji, ljudskim pravima, mentalnom i fizičkom zdravlju.

Klevetali ste kolege koji vam se nisu predali, okrenuli ste narod jedni protiv drugih, podelili društvo, polarizovali diskurs. Vi ste, bez ikakve naučne osnove, ljude koji su odlučili da se ne vakcinišu žigosali kao neprijatelje javnosti i kao prenosioce bolesti.

Na način bez presedana, promovišete drakonsku politiku diskriminacije, uskraćivanja prava i odabira ljudi, uključujući i decu, za njihov medicinski izbor. Selekcija kojoj nedostaje bilo kakvo epidemiološko opravdanje.

Kada uporedite destruktivnu politiku koju vodite sa razumnom politikom nekih drugih zemalja – jasno možete videti da je uništenje koje ste izazvali samo dodalo žrtve osim onih koji su ranjivi na virus.

Ekonomija koju ste upropastili, nezaposlenost koju ste izazvali i deca čije ste obrazovanje uništili – predstavljaju kolateralnu štetu vašim delovanjem.

Trenutno ne postoji hitna medicinska pomoć, ali vi gajite takvo stanje već dve godine zbog žudnje za moći, budžetima i kontrolom.

Jedina hitna situacija sada je da i dalje postavljate politike i držite ogromne budžete za propagandu i inženjering svesti umesto da ih usmeravate na jačanje zdravstvenog sistema.

Ova vanredna situacija mora prestati!

MARIO ZNA i BORIS MALAGURSKI- Intervju koji pomera granice- Imamo različite stavove ali iste CILJEVE

Nulta Tačka/RioTimesOnline