Sve vesti Youtube

Vođa Antiglobalista Srbije u bunkeru: “Pokrenuli smo peticiju za sprečavanje Evro Prajda, oni su rak našeg društva”

Vođa Antiglobalista Srbije u bunkeru: "Pokrenuli smo peticiju za sprečavanje Evro Prajda, oni su rak našeg društva"

U novoj epizodi podkasta Mario ZNA, studio bunker posetio je osnivač i vođa organizacije Antiglobalisti Srbije, Ivica Božić.

Antiglobalisti su između svih ostalih akcija koje i danas traju pokrenuli najnoviju vezanu za “Evro Pride”, manifestaciju u organizaciji LGBT pripadnika Evrope koja se po prvi put održava u Beogradu od 12 do 17 septembra za kada se najavljuje dolazak od više od 5000 pripadnika ove seksualne orijentacije u glavni grad.

Božić je sa svojim saborcima kojih ima u celoj Srbiji pokrenuo peticiju za zabranu ovog događaja te je u gostovanju i naveo zbog čega bi trebalo otkazati “Evro Pride” u Beogradu.

Pored toga Božić je komentarisao sva aktuelna dešavanja koja su se nadvila nad Srbijom ali i ona pitanja kojih se mnogi plaše, pitanja Crkve i politike:

“Vučić drži u šaci sam vrh crkve, što za pederastiju što za kriminalne radnje”- rekao je Božić

Da li treba da se plašimo te famozne jeseni za koju mnogi tvrde da će biti paklena ili ne treba da nasedamo na provokacije i širenje straha što od strane agendaša što od strane onih koji se predstavljaju kao “slobodni”, poslušajte u najnovijoj epizodi podkasta Mario ZNA kojeg možete pogledati odmah ispod ovog teksta:

NultaTačka