Srbija Sve vesti

Vučić nazvao učesnike litija “KRSTAŠIMA”- MUP donosi odluku o Evroprajdu 96 sati pre održavanja

Vučić nazvao učesnike litija "KRSTAŠIMA"- MUP donosi odluku o Evroprajdu 96 sati pre održavanja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. On je govorio ali ništa konkretno nije rekao kada je reč o najavljenoj šetnji za Evroprajd.

Vučić je rekao da će MUP doneti odluku o šetnji koja je najavljena za 17. septembar, 96 sati ranije.

„MUP Republike Srbije će doneti odluku pre održavanja samog skupa. Posle toga organizatori imaju pravna sredstva na raspolaganje. To je upravni spor pred Upravni sudom, a posle toga ide žalba MUP-u“, rekao je Vučić.

Hard Core ludnica! Hirurg iz Srbije najavljuje: I muškarci će rađati decu- moj cilj i želja je konvertovanje pacijeanta

Predsednik se tokom obraćanja obratio premijerki Srbije Ani Brnabić kako bi je pitao „da li je nekorektno da kaže homoseksualci“.

“Ana, je l’ nije nekorektno, je l’ nisam pogrešio i nešto se ogrešio o vas. Pošto ja ne znam tu terminologiju i uvek pozovem Anu da je pitam. Mi nećemo da se sprdamo sa našim građanima i da izmišljamo gluposti i zabranjujemo nešto zbog majmunskih boginja i unižavamo naše građane. Mi imamo u vidu težinu situacije u kojoj se naša zemlja nalazi i zato nikad neću razumeti neverovatnu neodgovornost onih koji su od gotovo nevažne teme napravili ‘ Krstaški rat'”, rekao je on.

NultaTačka