Srbija Sve vesti

Vučić se ponovo oglasio! Sada najavljuje da će ekonomska kriza biti još gora

Vučić se ponovo oglasio! Sada najavljuje da će ekonomska kriza biti još gora

Vučićevi mediji najavljuju po ko zna koji put “istorijski govor” predsednika Srbije, ovog puta u sedištu Ujedinjenih nacija.

Vučić je u novom obraćanju po ko zna koji put u protekla 24h dodao kako je eto on već najavio ranije moguću mobilizaciju u Rusiji, i dodao da su vozovi iz svih stanica krenuli.

– Niko više svoju mašineriju neće da zaustavlja. Kada se slonovi tuku na nama malima je da se sakrijemo, ali plašim se da nam neće dozvoliti da budemo nevidljivi. Zato mislim da više neće trpeti slobodarske stavove Srbije. Baš ih briga. Kao što ih je bilo briga kada su nas bombardovali 1999, i kao što je neke druge briga kada iznose stavove koji štete Srbiji. Za nas je važno da čuvamo mir. To nije lako, videli ste poslednje izjave Kurtija. Mislim da su svi siti međusobnih optužbi, biće nam potrebna filigranska igra samo da preživimo – rekao je on.

Studija kaže da bi NUKLEARNI RAT izazvao novo apokaliptično ledeno doba

Predsednik dodaje da će i ekonomska situacija biti sve gora, i da će se uskoro dogoditi ogromne promene.

– Neke zemlje će brže izaći iz krize, neke manje. Neke će defakto propadati i gubiti svoj ekonomski suverenitet. Na nama je da budemo vešti i snalažljivi – istakao je on

NultaTačka