Sve vesti Svet

ZABRANJEN ZDRAV RAZUM! KANADA OTKAZALA POTPUNO RASPRODANU EMISIJU DŽO ROGANA JER JE NEVAKCINISAN

ZABRANJEN ZDRAV RAZUM! KANADA OTKAZALA POTPUNO RASPRODANU EMISIJU DŽO ROGANA JER JE NEVAKCINISAN

Džo Rogan je trebalo da prisustvuje njegovom dugo očekivanom nastupu u Vankuveru zakazanom za 20. april, koji je odavno rasprodat, ali u sredu The Hill izveštava da je otkazan jer mu je kanadska vlada zabranila ulazak na događaj.

Ticketmaster Wednesday na svojoj veb stranici potvrdio je da je Roganova predstava u Vankuveru otkazana i da će vlasnici ulaznica dobiti povraćaj novca,” The Hill izveštava. Međutim, događaj je pomeren za mnogo kasniji datum 2022. godine, iako je nejasno da li će Kanada do tog trenutka ublažiti svoje uslove za vakcinu za prelazak granice (kako se stvari odvijaju, malo je verovatno). “Prema Roganovoj Facebook stranici, događaj je pomeren za 24. oktobar” The Hill je dodao;

Sam Rogan je nagovestio da otkazivanje dolazi, imajući u vidu stroge zahteve Kanade da svi koji ulaze na njenu teritoriju pokažu dokaz da su “potpuno vakcinisani” statusa.

Tokom njegove epizode ​​od 24. decembra “The Joe Rogan Experience” podkast, koji je dobio više slušalaca nego što čak imaju i glavne emisije najvećih TV mreža u udarnim terminima, objasnio je Rogan, „verovatno bih ovo trebao reći jer još nisam. Moja emisija 4/20 koja je rasprodata u Vankuveru, mislim da je otkazana.”

Zatim je rekao svom gostu, komičaru Timu Dilonu, da je smešno što za razliku od sve većeg broja evropskih zemalja Kanada ne priznaje prirodni imunitet od prethodne infekcije.

“Mislim da ne mogu ni da uđem u zemlju. Nisam vakcinisan. Neću da se vakcinišem. Imam antitela, to nema nikakvog smisla,” rekao je Rogan.

Otkako je krajem avgusta u objavi na društvenim mrežama prošlog septembra objavio da ima Covid, Rogan je bio u centru mejnstrim medijskih napada zbog toga što je provodio mnogo vremena opisujući svoje lično iskustvo sa mešavinom lekova koje mu je dao lekar. Pored toga, davao je savete prijateljima na osnovu njegovog uspešnog i potpunog oporavka za nekoliko dana.

Ovo uključuje navodno “kontroverzno” korišćenje ivermektin (koji je doveo do dezinformacija i ličnih napada CNN-a), pored tretmana monoklonskih antitela, Z-paket, prednizon, NAD drip, kao i vitaminski drip.

Otkazivanje emisije u Vankuveru doprinosi i trenutna primena onoga što su u suštini “Covid pasoši” za brojne zatvorene i javne prostore. “Kanadska teritorija zahteva dokaz o vakcinaciji da bi se ušlo u neke zatvorene poslovne prostore i prostore za događaje, uključujući Rodžers arenu, gde je trebalo da se održi Roganova predstava,” The Hill podvlači.

Za Roganove fanove u Kanadi, verovatnoća je da ga neće pustiti u zemlju čak ni do kraja 2022. Brojni zdravstveni zvaničnici u zapadnim vladama su u poslednje vreme proglasili različite oblike politike koje zvuče kao ” ;mandati zauvek” jer promovišu ideju da se građani moraju spremiti da žive u uslovima pandemije u mogućim godinama koje dolaze.

OVO SVI ČEKAJU! NOVOGODIŠNJA EMISIJA SA SPECIJALNIM GOSTIMA U BUNKERU KOD MARIO ZNA! 

Nulta Tačka/ZeroHedge