Sve vesti Svet

ZABRINJAVAJUĆE! Rentgentski snimci pokazuju javljanje simptoma raka dojke kod vakcinisanih žena

Oko posledica tzv. vakcinisanja imamo već i previše saznanja iako ih oni koji bi trebalo da budu odgovorni još uvek skrivaju. Uprkos tome evo još jedne informacija koja dolazi iz SAD-a, a prenosimo je u celosti.

„Lekari Intermountain Healthcare LSD Hospital iz Salt Lake Citya najavili su u utorak nove smernice (protokol) za mamografiju kao odgovor na iznenađujuću novu nuspojavu vakcina protiv COVID-19. Kažu da će žene koje su nedavno primile COVID-19 cepivo možda morati da preurede godišnji mamografski pregled. (1)

“Kad primimo vakcinu, dolazi do upalnog odgovora u ruci”, rekao je dr. Brett Parkinson, medicinski direktor Centra za negu dojki Intermountain Healthcarea.

U posljednje četiri nedelje lekari su videli natečene limfne čvorove na screening mamogramima žena koje su nedavno vakcinisane. “Kad god ih vidimo na uobičajenom mamografskom pregledu, zovemo te pacijente da dođu ponovo, jer to može da znači ili metastatski rak dojke koji putuje u limfne čvorove ili limfom ili leukemiju.” Iako je upala uobičajeni odgovor tela na cepivo, dr. Parkinson kaže da je iznenađujuće koliko su natečenih limfnih čvorova videli.

“Sa vakcinom Moderna to je oko 11 % nakon prve doze i 16 % nakon druge doze. Verujemo da je jednako i sa vakcinom Pfizer.” Kao odgovor, bolnica Intermountain Healthcare LSD Hospital izdala je nove smernice (protokole) u skladu s Društvom za snimanje dojki.

Žene bi trebalo da urade mamografiju pre prve doze cepiva, te četiri nedelje nakon druge doze cepiva. “Ne želimo da ovi pacijenti dobiju lažno pozitivan signal da imaju ovakavu sumnju”, rekao je dr. Parkinson.

GRČKA zabranila ulaz migrantima koji dolaze iz PRAVCA Turske

Ako postoje zabrinjavajući simptomi, poput sumnjivog čvora, dr. Parkinson kaže da ne odlažete mamografski pregled. “Rak dojke ubije žene između 40 i 50 000 godišnje. Mnoge od tih smrti su nepotrebne ”, rekao je Parkinson. “Znam da su mamografski pregledi jedini test koji se pokazao učinkovitim tokom posljednjih 30 do 40 godina kako bi se smanjila stopa smrtnosti od raka dojke.”

Želite da se vakcinišete, dr. Parkinson vas poziva da pre toga dođete na pregled dojki jer su termini ograničeni. Dodaje da reprogramiranje mamografskog pregleda za mesec ili dva neće biti od koristi.“

Naravno, to znači da je mamografski pregled bezazlen bez eventualnih nuspojava nakon repetitivnog zračenja, što još nije do kraja ispitano. Ovom članku nije svrha promocija mamografskih pregleda, nego pitanje zašto telo žene reaguje na vakcinu i zašto otiču limfni čvorovi?

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! NE PROPUSTITE!

NultaTačka/Logično.com

O uredniku

Milica Đorović