Sve vesti Svet

ZAMENIK PREDSEDNIKA CDC-a PRIZNAO DA TREĆA DOZA FAJZERA MOŽE DA IZAZOVE OZBILJNE NUSPOJAVE!

ZAMENIK PREDSEDNIKA CDC-a PRIZNAO DA TREĆA DOZA FAJZERA MOŽE DA IZAZOVE OZBILJNE NUSPOJAVE!

Poznati stručnjak iz oblasti zdravstva, zamenik direktora CDC-a postavlja pitanje da li će Fajzerova ,,buster” vakcina protiv COVID 19 dovesti do veće prevalencije ozbiljnih neželjenih efekata.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Tokom konferencije za novinare u utorak, Jay Butler, zamenik direktora CDC-a odgovorio je na novinarsko pitanje pitajući se o potencijalnim sigurnosnim problemima koji mogu da nastanu zbog treće doze Fajzerove vakcine.

,,Vrlo nas zanima da li treća doza može da bude povezana sa većim rizikom od neželjenih reakcija, posebno onih ozbiljnih, iako vrlo retkih”, odgovorio je Butler.

Prema Fox News-u, Butler je potvrdio svoje tvrdnje podacima da se lokalne reakcije i neželejeni efekti javljaju češće nakon druge doze u režimima sa dve doze.

U ponedeljak su predstavnici fajzera održali virutelni sastanak sa američkim zdravstvenim agencijama na kojem su predstavili podatke o efikasnosti njihove treće vakcine, koju CDC još uvek ne preporučuje i koja nije dobila odobrenje za hitnu upotrebu od strane FDA.

Sastanak dolazi nakon što je FDA u ponedeljak dodala preporuku za vakcinu Johnoson & Johnson kao i upozorenje da ona može da izazdove Guillain Barov sindrom, poremećaj kojeg karakteriše imuni sistem koji napada sam sebe.

Fajzerov podsticajni sastanak takođe sledi nakon najave CDC-a prošlog meseca u kojoj se navodi da su primili preko 1.200 izveštaja o upali srca kod pacijenata nakon vakcinacije Fajzerovom i Moderninom vakcinom.

ŽELIŠ DA BUDEŠ SLOBODAN? AKO JE TAKO, ONDA MORAŠ DA URADIŠ OVO!

U međuvremenu, Izrael nastavlja sa primenom treće doze Fajzerove vakcine za imunološki oslobljene pacijente, uprkos porastu slučajeva miokarditisa među vakcinisanom omladinom.

Pored Izraela i Srbija je najavila da će početi sa davanjem treće doze Fajzer vakcine, čak i onim pacijentima koji su primili vakcine kineskog proizvođača Sinofarm.

Ranije ove godine, bivši potpredsednik kompanije i glavni oficir za nauku Majkl Jidon upozorio je na ,,top up vakcine” rekavši da se one mogu koristiti kao sredstvo masovne depopulacije.

,,Moram da se vratim na pitanje koje se tiče dopunske vakcine, bojim se da će da se iskoristi za sticanje neverovatne moći nad nama”

,,Molim sve ljude da se ne približavaju dopunskoj vakcini. Za njima apsolutno nema potrebe.”

,,Budući da za njima nema potrebe, ali se ipak proizvode dok su regulatori ostali po strani bez sigurnosnih ispitivanja, mogu samo da zaključim da će ova vakcina biti korišćena u podle svrhe.”

,,Na primer, ako bi neko želeo da ubije značajan deo svetske populacije u narednih nekoliko godina, to bi uradio putem ovakvog sistema.”

“Smatram da je potpuno moguće da će se ovo korisiti za masovnu depopulaciju.”

DRAGI SLOBODNI LJUDI, U VREME VELIKE CENZURE MORAMO SVI DA BUDEMO AKTIVNI! PODELITE OVAJ ČLANAK SA VAŠIM PRIJATELJIMA, NEKA I ONI BUDU UPUĆENI U TO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA! ZAJEDNO MOŽEMO MNOGO VIŠE!

NultaTačka/Infowars