Srbija Sve vesti

ŽELJKO MITROVIĆ POTPUNO POLUDEO? POZIVA GRAĐANE NA JAVNU TUČU U BEOGRADU (VIDEO)

Željko Mitrović javnosti je poznat po svojim sumanutim idejama kao što su ,,leteći automobil” (plagijat), dronovi koji gase požar (plagijat), snimanje slabo gledanih serija, loših pesama i još lošijih otvorenih pisama.

Mitrović je na početku korona histerije imao i ideju da leči koronu. Najpre je krenuo sa gaziranim sokom ,,Fanta” da bi nakon toga ušao malo u ozbiljniju priču sa UV zracima dok mu nije rečeno da ,,ne talasa”.

Ne spominjemo ovde afere, skandale i otvorena pitanja oko države koja ga štiti od odgovornosti za brojne navode vezane za krivična dela kao i njegovog sina, ne spominjemo ovde ni rijaliti Zadruga u kojem nisu postojale ,,korona mere” a inspekcija i policija nije radila svoj posao, ovde spominjemo želju Željka Mitrovića da svoju ,,trovačinu” iz medija preseli na društvene mreža što je i uradio.

Najnoviji u nizu ,,izuma” čoveka koji nema ni finansije, niti ideje, niti logistigu ni ljudstvo da postane inovator jesu cipele za hodanje po vodi. Mitrović je nedavno sebe uporedio sa Isusom Hristom najavivši da će hodati po vodi nakon čega je rekao da mu je ostalo još da pretvori vodu u vino.

U nedostatku ,,ideja” Dj Žeks vozi skejt- pravolinijski, ne mislite valjda da može da ,,grajnduje” po rukohvatima i klupama, vozi pravolinjski nizbrdo i snima se, Žeks inovator.

Nakon vožnjice Željko obavezno na društvenim mrežama objavi svoje ,,adrenalinsko-kokainske” pohode što je bio slučaj i sinoć kada je u naletu viška energije rešio da se obračuna kako je rekao sa seljačićima na društvenim mrežama.

Vidno, naoštren na online borbu Mitrović se nije libio da odgovori svima koji su ga prozivali, svima sem meni, ne znam zašto me izbegava u stvari znam ali nema veze.

Mitrovića je kok- energija držala i nakon večeri gde je danas u toku dana ušao u otvoren sukob sa korisnikom tvitera kojeg je nakon kraće rasprave pozvao na uličnu tuču u centru Beograda.

Da, dobro ste pročitali, Mitrović je otišao toliko daleko da je spreman da se ,,šiba” i organizuje ,,ferku” sa tviterašima.

Sudeći po tome što Željko Mitrović uvek ispuni svoje ,,ideje” siguran sam da će ispuniti i ovo obećanje te ćemo u utorak imati prilike da gledamo vlasnika Pink Imperije i nepoznatog tviteraša za kojeg se nadam da će prihavtiti izazov.