Sve vesti Svet

Žena na smrt izbola svog ljubanika u znak osvete za ubistvo iranskog generala od strane SAD 2020.

Žena na smrt izbola svog ljubanika u znak osvete za ubistvo iranskog generala od strane SAD 2020.

HENDERSON, Nevada — Žena je nožem izbola svog partnera, kojeg je upoznala na internetu, u znak odmazde za smrt Kasema Sulejmanija, iranskog generala ubijenog u napadu američkog drona 2020. godine, saopštila je policija.

Nika Nikoubin (21) optužena je za pokušaj ubistva, nanošenje telesnih povreda sa smrtonosnim oružjem i provalu, javila je KLAS-TV.

Nikoubin i muškarac upoznali su se onlajn na veb stranici za upoznavanje, napisala je policija u izveštaju o hapšenju. Par je tada pristao da se sastane u hotelu Sunset Station 5. marta, zajedno iznajmljujući sobu.

Dok su bili u sobi, par je počeo da ima seks kada je Nikoubin stavila povez na oči čoveku, saopštila je policija. Nikoubin je tada ugasila svetla, a nekoliko minuta kasnije, čovek je „osetio bol u predelu vrata“, izvestio je KLAS.

Nikoubin je navodno ubola tog čoveka u vrat „zbog osvete američkim trupama za ubistvo Kasema Sulejmanija 2020.“, napisala je policija u izveštaju.

Ruska vojska u nedelju ujutru likvidirala oko 180 stranih plaćenika

Američke snage su ubile Sulejmanija, najvišeg generala iranske vojske, u napadu dronom u januaru 2020. Sulejmani je bio na čelu snaga Kuds Korpusa Revolucionarne garde Irana, grupe odgovorne za spoljne operacije Islamske Republike.

Nakon uboda, muškarac je odgurnuo Nikoubin od sebe i istrčao iz sobe da pozove hitnu, saopštila je policija.

Nikoubin je takođe istrčala iz sobe, rekavši zaposlenom u hotelu da je upravo izbola čoveka, saopštila je policija.

U razgovoru sa policijom, Nikoubin je rekla istražitelju da je “želela osvetu”, saopštila je policija. Rekla je da je slušala pesmu pod nazivom „Grave Digger“, koja joj je „dala motivaciju… da izvrši svoju osvetu“.

Trenutno stanje čoveka nije dostupno, objavio je Las Vegas Review Journal.

Nikoubin bi trebalo da se pojavi pred sudom na preliminarnom ročištu 24. marta, navodi list. Još uvek nije jasno da li ona ima advokata.

MARIO ZNA i ARSENIJE ARSIĆ- Mi živimo u panici- Moramo se rešiti NEOLIBERALIZMA

Nulta Tačka/TimesOfIsrael